Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çook sağol canım sizinde hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin inşallah! :) bize de 15 kişi gelicekler..komşularda sadece uzun yoldan gelenlere yemek hazırlanıyor falan dediler bizimde kafamız karıştı :s ilk defa olduğu içinde pek birşey bilmiyoruz bakalım inşallah kazasız belasız anlatıcaz :))
sağol canım evet uzun yoldan geliceklere yemek hazırlıyo benim annemde,çay bardağı,su bardağı,fincan vs.hepsini hazır edin mutfakta onlar 15 diyorsa bi 20 olurlar merak etme :) hee birde terlik :) biz bunlarda sıkıntı yaşadık vitrinden milletin içinden fincan falan taşıdık mufağa :)
haklısın canım yaa :)) bi komşumuz kolonya dökülüyor dedi o doğru mu acaba ? bayramlaşmaya gelmişler gibi olur oda sanki biraz :)) evet terlik olayını da biliyorum..canım bana sıralamasınıda bir söylersen süper olur yaa :) hani önce hangisi yapılacak hangisi ikram edilecek falan :)
canım valla kolonya lokum tutarsanızda iyi olur önce bak şimdi bizim yaptığımız sıralamayı anlatayım :)
_önce kapıda bir ayakta aile meclisi karşılanıyor,üstündekiler alınıyor asılıyor falan :) bazıları oturuncada verir alırsınız...
_ oturduklarında terlikleri verirsin isteyen giyer,sonra hoş beş derken kolonya lokum uzatırsınız büyükten küçüğe.
_daha sonra senin anne baba içerde onlarla otururken tabakları hazırlarsınızsınız,sehpalar konulur ikramlar verilir hemen akebinde çaylar verilir,çayı bitene tekar koyarsınız falan bu süreç normal böyle gider :)
_getirilen çiçekle çikolatayı varsa ortada bi sehpa onun üzerine koyarsınız kız isteme olurken dinlersiniz:) sonra hemen ablan zaten el öpme merasimine geçicek o sırada sen kahveleri yapmaya başlrsın mutfakta :)yanında zaten birileri olur sana yardım eden olur kahveleri gerekirse yetişsin diye 2 ayrı cezvede yaparsınız sonra kahveler verilir ablan dağıtırken kahveleri sende çikolatayı tutarsın biriside suları verir oldu bitti :) çok kolay yani kasmayın kendinizi okadar yeter :)daha sonra içerden sen kıvrılırsın millet konuşurken kapının önündeki ayakkabıları düz çevirirsin...yüzükler takılıcakmı canım?
yok canım sadece ablama tektaş almıştı o takılıcak :) tamam canımm çook sağool valla inşallah kazasız belasız atlatıcaz :)) dediklerin çok işe yarıcak tekrar çok sağol darısı başımıza artık kahveleri zaten annemin bi arkadaşı gelicek o yapıcak yani güzel kahve yapan biri lazım servis işlerinde yardımcı olucaz zaten :) bakalım hayırlısı :)