Kız İsteme Kız İsteme ve Söz Merasimi Hakkında Herşey...

okurken bile yüzümde güller açtı ensemde bi sıcaklık oldu

:90: canım benim ya :) benim k. peder öyle yaptı da içeri girmesiyle 16 dk sonra istemesi bir oldu pat die verildim gittim :) sonra herkes gerginliği attı tabi keyifli güle oynaya geçti gitti. inşallah seninki de öyle olur güzel anılar bunlar güzel hatırlamanı dilerim

Kızlar bişey soracağım söz de erkeğe de söz yüzüğü alınıyor mu yoksa sadece geline tek taş mı takılıyor?

Son düzenleme:
Kızlar bişey soracağım söz de erkeğe de söz yüzüğü alınıyor mu yoksa sadece geline tek taş mı takılıyor?

selam

benim sözüm ile nişan arası 3 ay bu yüzden söz yüzüğü almadık biz. sadece bana tek taş takıldı. nişanda da alyanslarımızı alacağız. hatta gittikleri kuyumcularda söz yüzüğü olarak aradıklarını ama kuyumcularında artık söz yüzüğümü kaldı dediklerini anlattılar. böylesi daha güzel oldu bence :) tektaşımı seviorum. köşeleri ile herkesi çiziyo kesiyo biçio

Bizim şimdilik isteme ve söz tarzı bir şey olacak yeni mezun olduk çünkü erkek arkadaşım askere gidicek ben de kpssye filan hazırlanıcam seneye ağustos gibi anca nişan yapıcaz bana zaten tek taş alıcak da ona da bizim bir söz yüzüğü almamız gerekir mi diye sormuştum. Sağol cevap verdiğin için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…