Merhaba.
14 subat haftasinda erkek arkadasimin ailesi istemeye gelecek ve soz yuzuklerimiz takilacak.
Bu isleri hic bilmiyorum nasil olacak ne yapacagim nelere dikkat etmeliyim.
Il disindan gelecekler yaklasik 15 kisi olacaklar toplamda 25- 30 kisi olacagiz.
Evimiz cok buyuk degil, biz soz kesildikten sonra disarda yemek vermeyi dusunduk. Ama o gun gelirlerse evde sirf kahve ikram etmek olmaz. Kahvenin yanina ikramlik olur ama oncesinde kucuk bir menu de olmalimi. Neler olmali? En basindan adim adim soyle yaparsaniz uygun olur diyebilecek bana yardim edebilecek kimse varmi?
Ben kapiyi acip karsilamalimiyim? Yoksa herkes oturduktan sonra mi el opmeliyim? Yanlarinda durmalimiyim?
Soz hediyeleri olmalimi? Isteme ile bir yuzuk takmak istediler biz bir ay kadar sonra disarda nisan yapacagiz. Ben nisanda daha buyuk hediyelikler yapsam, kucuk havlu, lokumluk, kaktus, gibi kullanilabilecek bsy olsa? Kiz istemeden hediyesini hazir etmek komik geliyo
Dizlerde hic bir dekoltesi olmayan bir elbise giyecegim. Ne cok acik ne cok koyu bir renk. Saclarimi da hafif toplatabilirim bana telase olmasin diye.
elbise bu işte benim aldığım. konseptimi de fuşya renginde yapacağım. sana da fikir olsun ben bu modeli tercih ettim kahve ikramında filan dekolte sorunum olmaz en azından
Canım başka rengi yoktu ama forewer new e bakmanı öneririm benim de 13 şubatta ailesi gelecek tanışmaya 27 sinde de söz olacak inşallah :) sende hazırlıklar ne durumdaelbise çok güzelmiş. bende şubat 2. haftasında aynı heyecan içinde olacağım ne giysem ne yapsam bilemedim.
başka renkleri de var mı peki?
ben de topuklu giyemem açıkçası babet düşünüyorum fotoğraf çekiminde stiletto giymek planım :) ben hediyelik minik kahve kavanozları yapacağım haftasonu eminönüne gidicem. yemek ikram etmeyin eğer şehir dışından gelmiyorlarsa direk çay pasta börek şeklinde ilerleyin daha iyi olur bence..Biz cok az kisi olacagiz ben havlu veya cep aynasi hediye etmeye karar verdim erkekler icinde alternatif dusunuyorum
Is arkadasim beceriklidir madam coco veya english homedan kucuk havlular toplayip onlari hediye edecegim. Kese icinde kokulu sabunlar da alirim.
Ben renk konusunda salonumuza uygun tonlar tercih edecegim. Fakat yemegi evde halledemem disari cikarsak ayip olurmu. Gunduzmu gece mi olacak onu bile bilmiyorum. Elbise biraz bakindim bi tane koyu mavi hosuma gitti kollari ve etekleri lazer kesim ama kolsuz istemiyorum bulamazsam kolsuz alirim.
Elbise cok hosmus hem rengi hem modeli. Kahve servisinde cok rahat edersin. Ayakkabi nasil dusunuyorsun. Topuklu hayatta giyemem birde orta sehpa var ins carpip tepsi devirmem..
ben de topuklu giyemem açıkçası babet düşünüyorum fotoğraf çekiminde stiletto giymek planım :) ben hediyelik minik kahve kavanozları yapacağım haftasonu eminönüne gidicem. yemek ikram etmeyin eğer şehir dışından gelmiyorlarsa direk çay pasta börek şeklinde ilerleyin daha iyi olur bence..
fotoğrafı var mı merak ettim :) şehir dışından geleceklerse yemekli olması daha uygun olurBen aksam ayna ve kirmizi kalp notluk buldum. Cok yakinlarim olacak ben hatira kalsin istiyorum. Hatta biraz sekillendirmeye basladim kelebekli havlular ve keseler alacagim kisi sayisi netlesince hemen halledecegim.
Sehir disindan gelecekler ama nasil olacak net degil
fotoğrafı var mı merak ettim :) şehir dışından geleceklerse yemekli olması daha uygun olur
canım fotoğrafları da paylaşır mısın bize de fikir olsun. ben d ekonsept üzerine çalışıyorumda. 1 ay sonra benimkide :)canım bu pazar benim de sözüm olacak forever new'e kesinlikle bakmalısın. Bizim durumumuz sizinki gibi şehir dışından gelecekler. Biz pasta keseceğiz, onun dışında cupcake, kurabiye, börek, poğaça vs. yapacağız. Güzel bir masa hazırlayacağım pembe konsept. Masanın olduğu yere duvara isimlerimizin ve söz verdik yazısının olduğu bir pano asacağım. Onun dışında yine çikolata dağıtacağım üzerinde isimlerimizin yazılı olduğu ve içi drajelerle dolu minik kavanozlar dağıtacağım. Ayrıca havlu dağıtmayı düşünüyoruz. Bunun dışında sadece damada bohça hazırlıyoruz ve bir tepsi baklava vereceğiz.
canım bu pazar benim de sözüm olacak forever new'e kesinlikle bakmalısın. Bizim durumumuz sizinki gibi şehir dışından gelecekler. Biz pasta keseceğiz, onun dışında cupcake, kurabiye, börek, poğaça vs. yapacağız. Güzel bir masa hazırlayacağım pembe konsept. Masanın olduğu yere duvara isimlerimizin ve söz verdik yazısının olduğu bir pano asacağım. Onun dışında yine çikolata dağıtacağım üzerinde isimlerimizin yazılı olduğu ve içi drajelerle dolu minik kavanozlar dağıtacağım. Ayrıca havlu dağıtmayı düşünüyoruz. Bunun dışında sadece damada bohça hazırlıyoruz ve bir tepsi baklava vereceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?