Söz Kesimi Kız isteme + Söz bir arada olacak !!! Tesettürlü Kıyafet olarak hangisi ???

clkkklm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
48
0
36
Ankara
Evdeki söz için sizce bunlardan hangileri uygun ve güzel ? Ben hepsini çok beğendim..Aslında en cok siyah elbiseli ve pembe kuşaklı olanda aklım kalmıştı en çok onu begenmıstım fakat söz için uygun olur mu olmaz mı bilemedim (renk acısından) yinede buraya ekliyorum...Szce hangisi

Ayyyy hepsi çok harikaa amaa
Bence 1 ve 4 çok çok güzel özellikle de 1 çok tatlı duruyor giy canım aynısını vallla

bence krmızı olan daha cıvıl cıvıl olur dıye dusundum sozlun de sıyah takım ve kırmızı kıravatla kombıne edebılır uyumlu olur bence

bana gore sahsı fıkrım evde olucagı cıın sıyah olan yada yesıl eteklı olan morda guzle ama eger ıcındekı sne ısen cok kılolu gostermıs kırmızılı ıse parduse gıbı duor leoparda cıkss evde oldugundan agır kacr bılmem ben artık sneın fıkrın sen gıycen sonucda ama ben fıkrımı dım sıyahdan yanayım asıl duruyor hemde modern puantıye moda hem bu sene salında uymus

renkli gozluyseniz zumrut super olur ama morlu da cok guzel, ben bu iksinden birini secin derim :) ama ben yesil gozluyum heralde yesili secerdim :)

en alttakini beğenmedim diğerleride isteme ve söz için fazla gösterişli bence zümrüt yeşili en iyisi

bence en güzeli zümrüt yeşili olan canım
söz , nişan gibi etkinliklere ben siyah renkten olabildigince kacınılması gerektigini düsünüyorum
özellikle esarpta tercih etmemelisin en mutlu günün yüzünün etrafı siyah olmasın
o yüzden zümrüt yesili olan altın rengi esarp sanırım cok güzel bir ikili olmus
leoparlı da güzel
ama biraz daha spor geldi yani o belki kadınlar arası tanısma tarzı bi durumda tercih edilebilir
favorim kesinlikle zümrüt yesili olan
yeşil kalem filan kullanırsan makyajında cok hoş olursun

Bende yeşil olan kombini beğendim canım. Sade ve şık. Çok hoş görünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…