- 27 Ağustos 2013
- 1.900
- 2.469
-
- Konu Sahibi homesweethome3
evet onu bende çok beğendim ama kız isteme için çokmu cıvıl cıvıl acaba:)
nişanlarında uzun elbise giymeyi düşündüm
yok canım kombini kendim oluşturcam kot giyinmeyi düşünmüyorum :) dediklerini dikkate alıcamHayır kötü değiller, istenilen siz olsaydınız kot falan giymek basit kaçardı. Ama kuzen için gayet uygunlar. Ben sonuncusunu beğendim, 4. nünde rengi falan hoş bayağı :)
başlığa kız değil beni isticekler yazardım öyle olsahaaa senin isteme töreni sandiydim.. senin degilse herseyi giyebilirsin
hayır yanlış anladınız ben sadece tunik önerisi almak istedim kombini kendim yapıcam
kot düşünmüyorum zaten kombini kendim yapıcam..ne güzel hayırlısı olsun çok heyecanlısındır kesinŞimdi istenilen kız muhtemelen elbise giyer siz elbise giymeyin. Dediğiniz gibi tunik kombini olabilir ama kot ile olmasın. Beni de cumartesi istemeye geliyorlar çok heyecanlıyım
başlığa kız değil beni isticekler yazardım öyle olsaçok kasmıyım o zaman
Sağol canım, ben elbise giyeceğim belden bağlamalı, koyu gül kurusu rengi içinde farklı renkler de var karışık..kot düşünmüyorum zaten kombini kendim yapıcam..ne güzel hayırlısı olsun çok heyecanlısındır kesinsenin kıyafetin nasıl bişey canım
görmeden çok güzel olduğunu hissettim allah tamamına erdirsin inşallah :)Sağol canım, ben elbise giyeceğim belden bağlamalı, koyu gül kurusu rengi içinde farklı renkler de var karışık..
Amin canım, isteyen herkesi inşallah :)görmeden çok güzel olduğunu hissettim allah tamamına erdirsin inşallah :)