- 11 Mart 2017
- 1.650
- 1.408
-
- Konu Sahibi kaymaklisambali
Hadi ya içime doğmuş demek ki klasik isim deyince ilk akla zeynep geliyor ama tanıdığım zeynepler beni hiç şaşırtmadı muhteşem oluyorlar . Ela ile de çok uyuyor .Yeni isminiz hayırlı olsun. İkinizin dediği de olacak işte düşünmeyin benceEşim çok beğeniyor :) ben pek klasik isimci değilim ama eşim ısrar ediyor Zeynep ela konusunda bakalım :)
Hayır kökeni arapça . Anlamı günahlardan kaçınmak . Kur'an da birçok ayette geçiyor .Vera ne demek, ben pek beğenmedim, Rus ismi Vera yanlış bilmiyorsam
TeşekkürlerEla sare
Bizim evde calısan Moldovalı kadının adı da Vera da o yuzden sasırdım. Kadın musluman da degilHayır kökeni arapça . Anlamı günahlardan kaçınmak . Kur'an da birçok ayette geçiyor .
Belki başka dillerde de anlamları vardır ama asıl kökeni arapça ve ayetlerde geçiyorBizim evde calısan Moldovalı kadının adı da Vera da o yuzden sasırdım. Kadın musluman da degil
A tabi teşekkür ederim yazıyorum şimdi özelden :)Isim analizi yapıyorum. Ozelden soyadınızı yazarsaniz gereken harfleri söyleyebilirim. Soyadinizi bilmeden yaziyorum, eger gereken harfler soyadinizda yoksa bu 3 seçenekte de kızınızın hem anneyle hem babayla iletişim sorunlari olur.
Hic bilmiyordum cok guzel isimBelki başka dillerde de anlamları vardır ama asıl kökeni arapça ve ayetlerde geçiyor
Teşekkürler :)Quranicnames.com diye bir site buldum orada da cok guzel isimler var anlamları ve varyasyonları yazıyor Arapça isim koymak isteyenler icin
Sen şu instadaki kaymaklı mısın yoksaMerhaba hanımlar .
Hayırlısıyla bir kızım olacak inşAllah . Erkek olsa ismi hazırdı kıza bı turlu karar veremiyorum . İki isim istiyoruz. Ben kulağa hos gelen modern bı isim eşimde dinimizce anlamlı bı isim istiyor . O yüzden bı isim benim istediğim gibi diğer isim eşimin istediği gibi olacak .
Benim en beğendiğim kız ismi Ela . Çok çok hoşuma gidiyor . Ama yanına pek isim bulamadık . Bulabildiğimiz ve içimize daha çok sinenler ankette . Lütfen oy verin :)
Ayrıca bu isimlerden başka istediğim özelliklerde öneriniz varsa da alırım :) şimdiden teşekkürler :))
Hayır değilim ama isim ondan esinlendimSen şu instadaki kaymaklı mısın yoksa
Dedim bende ona bi bebek daha mı geliyo yoksaHayır değilim ama isim ondan esinlendim
Büyük ihtimal ela olmaz gözleri m ama Eylülde de doğmayacak o zaman Eylül de olmaz böyle düşünürsek :)Benim ismim Ece. Kendi kendime koydum normalde yabanciyim baska ismim var. Ece guzel.
Asel kotu.
Ela guzel ama gozleri ela olmazsa ben yakistirmam.
Eylul guzel.
Vera guzel.
Sare pek hosuma gitmedi ama aselden guzel.
Eylul vera diyerek bitiriyorum.
Büyük ihtimal ela olmaz gözleri m ama Eylülde de doğmayacak o zaman Eylül de olmaz böyle düşünürsek :)