- 6 Ağustos 2010
- 1.892
- 3.809
-
- Konu Sahibi kaymaklisambali
napcan kizim adini? Desifre mi olalim surda 2 dk daAdı neydi
Gelinim olur belkinapcan kizim adini? Desifre mi olalim surda 2 dk da
Ya biliyorum yaa deşifre olma diye demedim2 oglum var benim
Ay evet haklisiniz . Ben ilk isim ela düşündüm hep hiç ikinci düşünmemiştim zaten . Ama çok doğru dediğiniz .Lütfen Ela isminin başına "B" ve "S" ile başlayan isim koymayın.
B.ELA ve S.ELA olması alay edecek tiplere malzeme çıkartabilir
Ahahaha koptummmmYa biliyorum yaa deşifre olma diye demedim
Benim kızda eyluldecdogmustu çok açıkBen Eylül koydum kızımın ismini o yüzden tabiki Eylül
Benimki Eylül'de dogmucak ama Eylül'de doğsa çok daha anlamlı olurdu . Ayy ne adetiymis ya pes ben o kadar karnımda tasicam eziyet cekcem kayınvalide niye koysun saçma saçma şeyler . Güzel bir ismi olmuştur yine de inşAllahBenim kızda eyluldecdogmustu çok açıkm Eylül olmasını malesef adetmis ilk toruna k.v k.b koyacakmis ve koydular
Ela GülAy evet haklisiniz . Ben ilk isim ela düşündüm hep hiç ikinci düşünmemiştim zaten . Ama çok doğru dediğiniz .
Evet saçma işte adetleri dilken koydular adını neyseki Allah'tan 2. Kızıma ben işimi koBenimki Eylül'de dogmucak ama Eylül'de doğsa çok daha anlamlı olurdu . Ayy ne adetiymis ya pes ben o kadar karnımda tasicam eziyet cekcem kayınvalide niye koysun saçma saçma şeyler . Güzel bir ismi olmuştur yine de inşAllah
Pek klasik isimleri sevmem ama bu iki isim yakıştı evet .Zeynep Ela da fena olmazdı hani...bi fikir:)
Ay çok teşekkür ederim . İnşAllahEla Gül
Gül Ela da hoş
Ne güzel şey bir güzelliğe isim seçmek
Yüzünde gülücükler açan, mutlu bir insan olsun müstakbel yavrunuz
Sağlıkla yaşasın uzun ömrü olsun inşAllahEvet saçma işte adetleri dilken koydular adını neyseki Allah'tan 2. Kızıma ben işimi koydum Hilda
Sağlıkla yaşasın uzun ömrü olsun inşAllahEvet saçma işte adetleri dilken koydular adını neyseki Allah'tan 2. Kızıma ben işimi koydum
Teşekkürler . Ela Sare önde gidiyor . Böyle giderse ela Sare olabilirOyunu eylül sare den yana kullanıyorum
Amin canım tesekkurler sağ salim kucsgina alman dileğiyle bebeğiniSağlıkla yaşasın uzun ömrü olsun inşAllah
AminAmin canım tesekkurler sağ salim kucsgina alman dileğiyle bebeğini