- 9 Temmuz 2013
- 488
- 467
-
- Konu Sahibi kaymaklisambali
Aylin ElaMerhaba hanımlar .
Hayırlısıyla bir kızım olacak inşAllah . Erkek olsa ismi hazırdı kıza bı turlu karar veremiyorum . İki isim istiyoruz. Ben kulağa hos gelen modern bı isim eşimde dinimizce anlamlı bı isim istiyor . O yüzden bı isim benim istediğim gibi diğer isim eşimin istediği gibi olacak .
Benim en beğendiğim kız ismi Ela . Çok çok hoşuma gidiyor . Ama yanına pek isim bulamadık . Bulabildiğimiz ve içimize daha çok sinenler ankette . Lütfen oy verin :)
Ayrıca bu isimlerden başka istediğim özelliklerde öneriniz varsa da alırım :) şimdiden teşekkürler :))
Ecrin ela da beğeniyorum ben. Kulağa hoş geliyorMerhaba hanımlar .
Hayırlısıyla bir kızım olacak inşAllah . Erkek olsa ismi hazırdı kıza bı turlu karar veremiyorum . İki isim istiyoruz. Ben kulağa hos gelen modern bı isim eşimde dinimizce anlamlı bı isim istiyor . O yüzden bı isim benim istediğim gibi diğer isim eşimin istediği gibi olacak .
Benim en beğendiğim kız ismi Ela . Çok çok hoşuma gidiyor . Ama yanına pek isim bulamadık . Bulabildiğimiz ve içimize daha çok sinenler ankette . Lütfen oy verin :)
Ayrıca bu isimlerden başka istediğim özelliklerde öneriniz varsa da alırım :) şimdiden teşekkürler :))
Sessiz ile bitip sessiz ile başlayınca iki isimi kullanması zor oluyor.Eylul vera bence
Teşekkürler fikirler içinAylin Ela
Beril Ela
Derin Ela
Zeynep Ela
Elif Ela
Melek Ela
TeşekkürlerEcrin ela da beğeniyorum ben. Kulağa hoş geliyor
Ulama forever diyosunSessiz ile bitip sessiz ile başlayınca iki isimi kullanması zor oluyor.
bak mesela Elif Ece kolay söyleniyor. Bu konuda takıntılıyım
Ulama olması kolaylaştırıyor söylemesini . Evet . Elaya ne olabilir meselaSessiz ile bitip sessiz ile başlayınca iki isimi kullanması zor oluyor.
bak mesela Elif Ece kolay söyleniyor. Bu konuda takıntılıyım
Aynen ulama kolaylaştırıyor . Tekiyle hitap edicez aynen benim beğendiğim kulağa hoş gelen ismiyle hitap edicez .Ulama forever diyosunİkisini de kullanmazlar belki, tekiyle hitap ederler
Bak şimdi aklıma geldi Mihran Ela :) nasıl ?Teşekkürler fikirler için
Derin çok beğeniyorum ama anlamlı değil malesefZeynep ela güzel aslında pek klasik isim sevmem ama güzel uyuyor bence de
Eşim beğenir kesin ama ben pek klasik isim sevemiyorum . Teşekkürler yine deAyşe Ela nasıl?
Şimdi baktım anlamına da tanrı anlamına da geliyormus ne kadar doğru bilemiyorum ama internete yazınca öyle çıktıBak şimdi aklıma geldi Mihran Ela :) nasıl ?
Ben iki isim koyuluyorsa ikisi de kullanılsın isterim ki benim oğlumun da iki ismi var. İkisini de kullanıyorum. UlamalıUlama forever diyosunİkisini de kullanmazlar belki, tekiyle hitap ederler
Benimkiler de iki isimli, ben de 2 isim kullanilmasindan hic hoslanmiyorum, tercih meselesi tabiBen iki isim koyuluyorsa ikisi de kullanılsın isterim ki benim oğlumun da iki ismi var. İkisini de kullanıyorum. Ulamalı
Eşim beğenir kesin ama ben pek klasik isim sevemiyorum . Teşekkürler yine de
Amin
Sağlıkla kavuşun prensese.
Ayşe kızım var benim de
Aklıma yeni gelenleri de ekleyeyim :)Şimdi baktım anlamına da tanrı anlamına da geliyormus ne kadar doğru bilemiyorum ama internete yazınca öyle çıktı
Adı neydiBenimkiler de iki isimli, ben de 2 isim kullanilmasindan hic hoslanmiyorum, tercih meselesi tabiben sevemedim yani
Çok teşekkür ederim. Beren kardeşimin ismi çok severim ben koymuştum . Ona koymasam kesinlikle düşündüklerimin arasındaydıAklıma yeni gelenleri de ekleyeyim :)
Ela naz
Ela nur
Pelin ela
Sinem ela
Ecrin ela
Ahsen ela
Beren ela