- 30 Ocak 2019
- 491
- 323
-
- Konu Sahibi kaymaklisambali
Nüans anlamı nedir acaba değişik bi isim geldi..Deren
Derin
Elvin
Nil
Sahra
Nüans benim en fav ismim :)) ama koyamadık tabi biz seneler önce masal kızımız doğduktan sonra bir kızımız olursa adı rüya olsun diye geçirmiştik seyahat ederken öyle de oldu
Kzlarımda da iki isim var, eğer ela seçtiyseniz ve kesin ise ela sesi gibi onun sesiyle devam edecek bir isim eklenmeli. Yani çıkışlı inişli değil aynı devam edecek yazıyla anlatabildim mi bilmiyorum ama ve anlamlı birşey çıkması lazım öte yandan da birbirini tamamlamalı
Elvin Ela gibi bana hoş geldi misal..
Eylül Vera ve Ela Sare yi elemelisin bence veya Sare Ela olabilir yer değiştirirsen.
Ela Asel de kulağa hoş geliyor ama iki a yani Ela yı naif söylerken Asel de ses kalınlaşıyor.
Biz ne çektik bu isimden yaaa çok yazdım ama bu noktalara dikkat etmelisin
Deren ve Derin beğendiğim isimler . Yanlarına anlamlı bulamadım amaDeren
Derin
Elvin
Nil
Sahra
Nüans benim en fav ismim :)) ama koyamadık tabi biz seneler önce masal kızımız doğduktan sonra bir kızımız olursa adı rüya olsun diye geçirmiştik seyahat ederken öyle de oldu
Kzlarımda da iki isim var, eğer ela seçtiyseniz ve kesin ise ela sesi gibi onun sesiyle devam edecek bir isim eklenmeli. Yani çıkışlı inişli değil aynı devam edecek yazıyla anlatabildim mi bilmiyorum ama ve anlamlı birşey çıkması lazım öte yandan da birbirini tamamlamalı
Elvin Ela gibi bana hoş geldi misal..
Eylül Vera ve Ela Sare yi elemelisin bence veya Sare Ela olabilir yer değiştirirsen.
Ela Asel de kulağa hoş geliyor ama iki a yani Ela yı naif söylerken Asel de ses kalınlaşıyor.
Biz ne çektik bu isimden yaaa çok yazdım ama bu noktalara dikkat etmelisin
TeşekkürlerEylul vera bence
Aynen bence de kesinlikle katılıyorum.. ama babamız anlamli bı isim mutlaka istiyor yanına .Ela bence tek başına gayet gzuel..
Simdi oy verdim. Sonuclar nerden goruluyor tam olarak ben de bilemiyorum ama en ustte sonuclari gor kismi var yanlis bilmiyorsamTeşekkürlerankete oy verdiniz mi acaba . Anket sonuçları da nerden goruluyor çözemedim bir de
Upuzun sağlıklı ömrü olsun inşallahBen Eylül koydum kızımın ismini o yüzden tabiki Eylül
TeşekkürlerSimdi oy verdim. Sonuclar nerden goruluyor tam olarak ben de bilemiyorum ama en ustte sonuclari gor kismi var yanlis bilmiyorsam
Dükte gibi yani nasıl diyeyim sesin ayrıntısı gibi bir anlamı var kökü fransızca diye biliyorum ama çok hoş geliyor kulağa değil miNüans anlamı nedir acaba değişik bi isim geldi..
Amin çok sağolun. Güzel bence ama iki ismiyle birden seslenecek misiniz yoksa Eylül mü diyeceksiniz sadece? Genelde hep tek isimleriyle sesleniliyor çocuklara diğer isimleri benimseyemiyorlar. Eylül Sare de güzel ben bir ara düşünüyordum sonra vazgeçtik iki isimdenUpuzun sağlıklı ömrü olsun inşallahpeki Eylül Vera nasıl olmuş ?
evet değişik geldi hoşmuş. .Dükte gibi yani nasıl diyeyim sesin ayrıntısı gibi bir anlamı var kökü fransızca diye biliyorum ama çok hoş geliyor kulağa değil mi
Ay bu ayrıntıyı yazmayı unutmuşum . Evet tek isimle seslenicez . Benim beğendiğim kulağa hoş gelen isimle seslenicez . Diğer ismi pek kullanmayız sanırım . Sadece eşimin istegi yerine gelsin anlamli bı ismi de olsun diye amaç . Ama o ismin de yine de güzel olmasını istiyorum tabi .Amin çok sağolun. Güzel bence ama iki ismiyle birden seslenecek misiniz yoksa Eylül mü diyeceksiniz sadece? Genelde hep tek isimleriyle sesleniliyor çocuklara diğer isimleri benimseyemiyorlar. Eylül Sare de güzel ben bir ara düşünüyordum sonra vazgeçtik iki isimden
İnşallah gönlünüzce olur. Çok zormuş bu isim işleriAy bu ayrıntıyı yazmayı unutmuşum . Evet tek isimle seslenicez . Benim beğendiğim kulağa hoş gelen isimle seslenicez . Diğer ismi pek kullanmayız sanırım . Sadece eşimin istegi yerine gelsin anlamli bı ismi de olsun diye amaç . Ama o ismin de yine de güzel olmasını istiyorum tabi .
İnşAllah teşekkürlerİnşallah gönlünüzce olur. Çok zormuş bu isim işleri
Biz en baştan Eylül düşünmüştük içimize sinmişti ama sonra başka isimler de araştırdık. Ama yine de ilk içimize sinen o olduğu için ona alıştık ve öyle kaldı gitti. Sizin de ortak içinize sinen varsa büyük ihtimalle en son onu koyarsınızİnşAllah teşekkürleraynen ya bu kadar zor olacağını tahmin etmezdim . Çok isim begeniyorum ama çok azı bebeğim için kesin içime siniyor
Ankettekiler ortak içimize sinenler . Başka bulamadık . Sanırım bunlardan biri olacak aynenBiz en baştan Eylül düşünmüştük içimize sinmişti ama sonra başka isimler de araştırdık. Ama yine de ilk içimize sinen o olduğu için ona alıştık ve öyle kaldı gitti. Sizin de ortak içinize sinen varsa büyük ihtimalle en son onu koyarsınız