Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Miray'ın kız ismi olarak kullanıldığına bakma. Tamamen erkek ismidir. Netteki anlamlar uyduruk. Mir Farsça bir kelime ve bey demek. Miray da ay gibi parlak bey gibi bir anlama geliyor.
Farsça veya Arapça isimler koymaya karşı değilim ama bilmediğimiz bir dildeki ismi koyunca komik duruma düşebiliyoruz böyle.
Ayşe güzel isim. Ayşe Nisa değil de Ayşe Nil olsun bence.
Bebişin hayırlı olsun öncelikle ama daha güzel isimler bula bilirsin favorim (nurmina) kızım olursa koymayı düşünüyorum hamilelik sürecindesin sanırım benim içinde dua edermisin
Bebişin hayırlı olsun öncelikle ama daha güzel isimler bula bilirsin favorim (nurmina) kızım olursa koymayı düşünüyorum hamilelik sürecindesin sanırım benim içinde dua edermisin
Ayse ve nisa isimleri guzel. Kendim cift isimli olduğum icin iki isim pek tavsiye etmiyorum. Bayanlarda evlenirken kendi soyadini ve esinin soyadini kullanmak istersen olmuyor. Iki isim iki soyisim. Ya da bazi kisiler ilk isminizle bazilari diger isminizle hitap ediyor. Rahatsiz olmayanlar vardir ama ben iki farkli isimle seslenilmekten pek hoslanmadim. Bunlari da goz onunde bulundurmanizi tavsiye ederim. Guzel kizinizi simdiden gule gule buyutun.