Bebek İkinci El Kız için şişme Yelek arıyorum

bende de turuncu var ogluma kullandim bu kis zaradan almistik. 7 ay demissn ama benim oglum 1,5 yasinda giydi buyuk olur sanirim :/

Son düzenleme:
bende de turuncu var ogluma kullandim bu kis zaradan almistik. 7 ay demissn ama benim oglum 1,5 yasinda giydi buyuk olur sanirim :/

Zlaranın kalıpları küçük 9-12 ay giyiyor mesela şu anda kızım zaradan. Yeleğiniz kaç aylık? Bi de foto gönderebilir misiniz?

7 aylık kızım için şişme Yelek arıyorum arkadaşlar elinde olup satmak isteyen var mı?

Bende var canim,1yada 2kez giydi,sifir sayilir, mammaramma marka boynerden 79 tlye almistm,kizim mevsimi uymadigndan giyemedi,beyaz renkte dişi, içi fuşya pembe ,çok şik,beden 2 yaş yaziyor ama kalibi baya dar,olur 7 aylik bebege,mail adresine fotolari atabilirim

Lcw dn almisyim bn acik pmbe istersen fotograf yukleyeblrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zlaranın kalıpları küçük 9-12 ay giyiyor mesela şu anda kızım zaradan. Yeleğiniz kaç aylık? Bi de foto gönderebilir misiniz?

Mesaj atip soran 2 arkadas daha olmus. Evet zaranin kaliplari dar xxs 98 cm yaziyor icinde. Benim oglum su an 89cm ve onu zor kapaniyor :)) Ona gore hesap edin artik ..

Yalniz diger arkadaslarada yazdim bu baharlik bi yelek degil kalinca bi yelek. Kumasi olsun, dolgusu olsun, yakasinin kurku olsun bahar icin uygun degil bence. Mevsim donumunde sonbaharda ve hatta kisin kullanilabilecek birsey.

Biz tum kisi gap fermuarli sweatshirt ve bu yelekle gecirdik. Zara kaban almistim sadece kar yagdiginda giydirdim. O derece korunakli bir yelek. Gormek isterseniz yine resim atarim tabi..

iPhone 'den gönderildi..

.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1397840297238.jpg
    $1397840297238.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 29
Back