Bebek İkinci El Kız ıcın markalı sıfır ve ıkıncı el kıyafetler...2 yasa kadar

Hepsinin yas ve fıyatlarını yazdım Cnm...yazlık olanlarımı dıyorsunuz yenı ekledıklerım onlar....
Pembe tulumda etıketlı c a marka olan onumu soruyorsunuz

Biraz once ayakkabi konuna yazmistim burdanda kot pantolonu beyendim likraliysa ayakkabi ile birlikte bu ikisi olabilir ayrica 12/18. Ust varsa onlarada bakmak istrim iyi geceler

Ayakkabıyı Cnm bende buradan aldım bı arkadaştan kızım küçüktü aldığımda denk getıremedım yaza denk geldı...hıc gıyemedık....bende 25 tlye almıstım...
Kotta hıc gıyılmedı sıfır yanı...kot rahat olur

Hepsinin yas ve fıyatlarını yazdım Cnm...yazlık olanlarımı dıyorsunuz yenı ekledıklerım onlar....
Pembe tulumda etıketlı c a marka olan onumu soruyorsunuz
Evet pembe tulum etiketi üzerinde baby club yazıyor zürafalı bunun bedenini sordum.Evet yeni eklediklerin ,fiyatları ne acaba ?

Evet pembe tulum etiketi üzerinde baby club yazıyor zürafalı bunun bedenini sordum.Evet yeni eklediklerin ,fiyatları ne acaba ?

Gelinlik seklinde elbise haric o 30 tl
Digerleri 5,10,15 tl diye degisiyor
Siz begendiklerinizi soyleyin fiyat konusuruz yine cnm
Ca tulum 10 tl etiketli bedeni kucuk 2-3 aylik

Set calvın kleın 2 yas cok sık 60 tl
Ikıncı pembe Yeleklı set 2-3 yas 60 tl
Taytlar tommy etıketlı tanesı 20 tl 2 ve 3 yas
Bjk Store 6-9 ay 20 tl

merhaba canım yelekli takımlar satıldı mı? ikisini de alsam 50 şerden yapar mısın? çok beğendim ama kargoyla falan anca bu kadar verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…