Allah nasip ederse bir kizim olcak simdiden isim ariyorum hem degisik hem anlami hem telafuzu güzel kisa bir isim istiyorum kizima. Asel ismi çok hosuma gitti anlami da cennetteki irmaklardan biri, bal olarak geçiyor. etrafimdaki insanlara çok tuhaf gelio hiç duyulmadigindan heralde... sizin de fikirlerinizi alabilir miyim? yada aklinizda baska güzel isimler varsa paylasirsaniz sevinirim.
Allah nasip ederse bir kizim olcak simdiden isim ariyorum hem degisik hem anlami hem telafuzu güzel kisa bir isim istiyorum kizima. Asel ismi çok hosuma gitti anlami da cennetteki irmaklardan biri, bal olarak geçiyor. etrafimdaki insanlara çok tuhaf gelio hiç duyulmadigindan heralde... sizin de fikirlerinizi alabilir miyim? yada aklinizda baska güzel isimler varsa paylasirsaniz sevinirim.
Kimseyi dinleme Asel çok güzel ve çok beğendiğim bir isim. Benimde kızım olucak inşallah ve Asel ismini kuzenim kızına koymus olmasaydı kesinlikle ben koyardım. hatta kızıyorum kuzenime neden koydun diye :) 9 yasında kızı ve inanılmaz zeka küpü. isminde çok etkisi vardır karakterde. Asel isminden vazgeçme. Koydugun zamana kadarda kimseden fikir alma herkes moral bozuyor cunku. ben etrafımda kimseye söylemek istemiyorum koyacağım ismi. cunku gerçekten moralimi bozuyorlar. Dediğim gibi bu isimden vazgeçme keşke bende koyabilseydm :)