Kız gibi görünüyor ne demek??

suheylaylmz

karışık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
1.082
173
93
Kızlar evet bugun doktor öyle dedı anlamadım. Ayy minik yavrumda karnımda uyuyordu uyandırmaya fılan calıstı doktor itti kaktı uyanmadı ama hani bu durumda erkek olma ihtimali de mi var bi seyler almak için bi ay daha mı bekleyelim bi ay var randevuma

kıza benziyo demesi cinsel organını görmeden kemik yapısına göre yorum yapıyolar. bence kız olucak diye bişeyler alma hemen önce bi cinsiyeti netleşsin. bi tanıdığıma da doktor erkeğe benziyo demiş gitmişler bir bavul erkek bebek kıyafeti almışlar ondan sonra ki ay doktor kız demiş kızı oldu ondan sonra

ayy çok iyiymis tamam tatlım ben daha almayim bi dahaki randevu netlesir heralde teşekkür ediyorum canim cevap için

banada doktor kıza benziyo dedi. Doktoruma güveniyorum ultrasonda 4 boyutluydu ama siz kimseye söylemeyin dedi. Birde ben en başından beri erkek gibi hissediyorum. 3 hafta sonra kesinleşicek ama çatlicam ben.

banada doktor kıza benziyo dedi. Doktoruma güveniyorum ultrasonda 4 boyutluydu ama siz kimseye söylemeyin dedi. Birde ben en başından beri erkek gibi hissediyorum. 3 hafta sonra kesinleşicek ama çatlicam ben.

Bende catliycammm meraktan daha benim de 3 hafta var randwvumaa

aynı zamanlarda doğumumuz o zaman sende yaz kesinleşince cinsiyeti ama eşim kzım diyo benim ağzımdan hep oğlum çıkıyo kız çocuklarını çok seviyorum ama netleşsede rahatlasak

Evet canım netlesse cicilerini almaya baslariz neysr az kaldi dmi 3 haftacik daha bekleyelim:))

Bize de 16. haftada %80 kız dedi, 20. haftada kesinleşti kız olduğu. 16. HAFTADAN önce yapılan cinsiyet tahminlerine güvenmiyorum, zira arkadaşıma erkek dedi büyük ihtimal, sonra öğrendi ki kızmış. Doktorlar da bi alem madem net değil ne diye erkek olabilir diyorsun ki. Çok saçma. Siz de inanmayın şu an söylenenlere, nasılsa yakında kesinleşir. 6. ayda bile değişenler oluyor. Hatta biri vardı hastanede görmüştüm kız diye bütün kıyafetlerini pembe almışlar hastane çıkışını falan, bebek doğdu ki erkek

Evet canım bende iyice netlesene kadar hiç bir şey almayacaggim

ben bide çok ısrar etmiştim bi tahminde bulunun diye zaten o haftalarda cinsel organ tam gelişmiyomuş doktor kız gibi ama ben söylemedim sayın demişti oğluşum sürpriz yaptı bize...

Ayyyy bilmiyorum ama bizim de 5 gün sonra inş belli olur da sana haber veririm canim mavi leri almaya başlarsın artık:) kac hafta şimdi senin

Ayyyy bilmiyorum ama bizim de 5 gün sonra inş belli olur da sana haber veririm canim mavi leri almaya başlarsın artık:) kac hafta şimdi senin

inşallah belli olur canım haber verirsin ben zaten öle mavi pembe pek takıntım yoktu ama yinede baskıladan falan farkediyo kız erkek eşyası bu hafta başlıcaz alışverişe :) 15+6 yız canım yarın tam 16 hafta sen?

15+3 bugün canim randevu olduğu gün 16+1 olacak insallah gösterir özel bir sey yedin mi randevu öncesi genelde uyurken yakaliyoruz biz tatli filan yesem de hareket etse

15+3 bugün canim randevu olduğu gün 16+1 olacak insallah gösterir özel bir sey yedin mi randevu öncesi genelde uyurken yakaliyoruz biz tatli filan yesem de hareket etse

yok canım hiç bişey yemedim hatta karnım çok açtı kahvaltıyı erken yapmıştım ben de hatta girerken açım kıpırdamazsa falan dedim ama kıpır kıprdı ben tatlı falan yemiyorum zaten ama hep kıpır kıpır sennki öle değilse tatlı bişeyler ye istersen

benim arkadaşım da 4 aylıkken dr oğlun olcak demiş bunlar sewndiler tabi =) 1 ay sonra kontrole gittiklerinde de dr yanlış görmüşüm o kordonmuş demiş hahaha kızı oldu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…