- 10 Eylül 2020
- 3
- 0
- 38
- Konu Sahibi dokuzdogurdum
Merhaba,diğer üyeliğimin şifresini unuttuğum için buradan yazıyorum.
5 yaşında oğlum var genellikle kız kardeşinin bebekleriyle oynamak istiyor ve ben bu duruma çok üzülüyorum. Biraz davranışları farklı gibi bende anlamıyorum. birkaç tane araba aldım ama beğenmedi yine bebeklerle oynamaya calısıyor elinden alınca da ağlamaya başlıyor.Pedagoga götürdüm fazla sallamadı kadın bizi, " bu yaşlar için kafa karışıklığı olabilir dedi babasıyla daha çok vakit geçirmesini söyledi" ancak babası çalışıyor çok geç geliyor gün içerisinde birlikte vakit geçiremiyorlar, erkek gibi davranması için tavsiye ettiğiniz güzel araba oyuncağı alsam erkek cocugu gibi davranmaya başlar mı ? birkaç model buldum hangisini alsam onları beğenir
5 yaşında oğlum var genellikle kız kardeşinin bebekleriyle oynamak istiyor ve ben bu duruma çok üzülüyorum. Biraz davranışları farklı gibi bende anlamıyorum. birkaç tane araba aldım ama beğenmedi yine bebeklerle oynamaya calısıyor elinden alınca da ağlamaya başlıyor.Pedagoga götürdüm fazla sallamadı kadın bizi, " bu yaşlar için kafa karışıklığı olabilir dedi babasıyla daha çok vakit geçirmesini söyledi" ancak babası çalışıyor çok geç geliyor gün içerisinde birlikte vakit geçiremiyorlar, erkek gibi davranması için tavsiye ettiğiniz güzel araba oyuncağı alsam erkek cocugu gibi davranmaya başlar mı ? birkaç model buldum hangisini alsam onları beğenir
WELLY 1:24 Mercedes-amg Gt R Model Araç Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
WELLY 1:24 Mercedes-amg Gt R Model Araç yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Model Arabalar ve Araçlar | Toyzz Shop
Model Arabalar ve Araçlar arıyorsanız doğru yerdesiniz! Birbirinden eğlenceli Model Arabalar ve Araçlar uygun fiyat ve taksit seçenekleriyle Toyzzshop.com'da!
www.toyzzshop.com
WELLY 1:24 2017 Ford GT Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
WELLY 1:24 2017 Ford GT yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com