• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız erkek bebek ultrason keseleri

Mehmer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
281
349
103
36
Merhaba bayanlar her sitede farklı çıkıyo,kimisi kız bebek kesede sağda durur diyor,kimisi benim soldaydı koz doğurdum yazıyo kafam allah bullak oldu en güzelü gerçek deneyim diye düşündüm,şuan ya da daha önce kız ya da erkek bebeğe hamile olamlar bebeğiniz kesede sağdamıydı soldamıydı yazarmısnız?

Merhaba bayanlar her sitede farklı çıkıyo,kimisi kız bebek kesede sağda durur diyor,kimisi benim soldaydı koz doğurdum yazıyo kafam allah bullak oldu en güzelü gerçek deneyim diye düşündüm,şuan ya da daha önce kız ya da erkek bebeğe hamile olamlar bebeğiniz kesede sağdamıydı soldamıydı yazarmısnız?

Benim bebeğim keseyi ilk gördüğüm günden beri sağda 8 bucuk aylık olduk hala sağda. Bebeğim erkek. Ben bu tarz söylentilerin doğruluğuna inanmıyorum 😊

Benim bebeğim keseyi ilk gördüğüm günden beri sağda 8 bucuk aylık olduk hala sağda. Bebeğim erkek. Ben bu tarz söylentilerin doğruluğuna inanmıyorum 😊
Ben de aynı kanıdayım açıkçası canım ,ama keseyi gördüğümüz değil de kesenin içinde bebeğin durduğu yermiş dedikleri 🤭

Oglumun usglerine baktim sola yakin, bu kesede saga yakin dr 10. Haftada kiz gibi ama 14. Hafta bekleyelim dedi. Tum belirtiler oglumunkinin tersi . Artik gidince netlesicek heralde. Bakalim cinsiyet kiz ise bende tutacak kesede sagdaydi cnku🙈🙏

senin nerdeydi cnm sana bugun kiz dediler diye hatirliyorum saglikla al kucagina insallah. Insanin oglu olunca her farkli bi belirtiyi kiza yoruyo. Ee kizi olan da oglana yorar🙈 rabbim her iki meyveyi de tatmak nasip etsin insallah. M Mehmer

senin nerdeydi cnm sana bugun kiz dediler diye hatirliyorum saglikla al kucagina insallah. Insanin oglu olunca her farkli bi belirtiyi kiza yoruyo. Ee kizi olan da oglana yorar🙈 rabbim her iki meyveyi de tatmak nasip etsin insallah. M Mehmer
Bana kız demediler de bugün koza benzetiyprum dediler 9 haftalığım atayım usg yi ama kesinmdeğilmiş

Back