• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kiz-Erkek 6-9 Ay Mont Arayanlar - Kiz Kiyafet Isteyenler.. Bakmadan Geçmeyin...

pptpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
620
6
68
İstanbul
$IMG_0565.jpg $IMG_0566.jpg $IMG_0567.jpg $IMG_0568.jpg $IMG_0569.jpg

ZARA Sari Pofuduk Yelek - Kiza ve Erkeğe Uygun - Kapüşonu Cikabilir - 6-9 Ay - Geniş Kalıp - 1-2 Kez Giyildi, Sıfırdan farkı yok..Gercek rengi ilk resimdeki gibi, parlak canli bir sari, ikincide resim parlamiş.. 25 TL

ZARA Çift Taraflı Giyilebilen Mont - Uniseks - Bir tarafı Kalin kürklü, bir tarafı Rüzgarlık - 6-9 ay - Tertemiz kullanildi... 35 TL

Her ikisi de çok tatli duruyor. Çok kaliteli malzeme ile üretilmiş, sıcacık tutan, kış boyunca içinizi rahat ettirecek ürünler...

Ayrica yine 6-9 ay Kışlık Kız kiyafetlerimiz, Zara ve B&G Store Markalidir, tümü sayılı giyilmiştir; tertemiz, pırıl pırıl ürünlerdir...

Dizleri yamalı Zara kot Uniseks'tir, erkeklere de uygundur...İçi kalın penye astarlidir, çok sıcak tutan bir üründür..

$IMG_0570.jpg $IMG_0571.jpg $IMG_0572.jpg $IMG_0573.jpg $IMG_0574.jpg $IMG_0575.jpg

Ayrica yine 6-9 ay Kışlık Kız kiyafetlerimiz, Zara ve B&G Store Markalidir, tümü sayılı giyilmiştir; tertemiz, pırıl pırıl ürünlerdir...

Dizleri yamalı Zara kot Uniseks'tir, erkeklere de uygundur...İçi kalın penye astarlidir, çok sıcak tutan bir üründür..

Eki Görüntüle 860677 Eki Görüntüle 860678 Eki Görüntüle 860679 Eki Görüntüle 860680 Eki Görüntüle 860681 Eki Görüntüle 860682

Fiyatlarına çok diyosun arkadaşım ya aslında almayı düşünmüştüm sonuçta burasında 2.el sitesi.

Fiyatlarına çok diyosun arkadaşım ya aslında almayı düşünmüştüm sonuçta burasında 2.el sitesi.

Cnm, satın aldigim fiyatin yarisindan azini koymustum ama topluca almak isterseniz yeniden de konusuruz fiyatlarini. Bana ozelden begendiklerinizi ve teklifinizi yazin isterseniz, ona gore haberleselim :)

Eki Görüntüle 860677 Eki Görüntüle 860678 Eki Görüntüle 860679 Eki Görüntüle 860680 Eki Görüntüle 860681 Eki Görüntüle 860682

1 ve 2. fotoğraftaki ürünleri etek ve şortu birde lacivert hırkayı almak isterim fiyatlarını öğrenebilirmiyim?

1 ve 2. fotoğraftaki ürünleri etek ve şortu birde lacivert hırkayı almak isterim fiyatlarını öğrenebilirmiyim?

cnm selam, kotlar, fareli bluz, gri hirka (bunlar zara); sort ve etek (bunlar b&g store) parca basi 10 tl, tavsanli tshirt kisa kollu ve 9-12 aydir mothercare, o 5 tl, bg store beyaz tasli ve kirmizi islemeli body ler 8 er tl gibi dusunebilirsiniz. lacivert hirkayi da hediye ederlm toplu alimda :)

cnm selam, kotlar, fareli bluz, gri hirka (bunlar zara); sort ve etek (bunlar b&g store) parca basi 10 tl, tavsanli tshirt kisa kollu ve 9-12 aydir mothercare, o 5 tl, bg store beyaz tasli ve kirmizi islemeli body ler 8 er tl gibi dusunebilirsiniz. lacivert hirkayi da hediye ederlm toplu alimda :)

takas yapmayı dusunurmusun

cnm, olabilir... de, senden alacagim pembe oshkosh mont var biliyorsun, onun disinda ilanlarindakinden pek birsey uyduramadik, begendiklerim vardi onlarda beden denk gelmedi vb. neyle takas yapacagiz :)

cnm ılk fotodakı kotun badının ve ıkıncı sıradakı yamalı kot ve hırkanın bedenını sorayım oncelıkle olursa sana gore bıseyler uydururuz bızım dolaptan gıymeye devam ettıklerımızden

Eki Görüntüle 860665 Eki Görüntüle 860666 Eki Görüntüle 860667 Eki Görüntüle 860668 Eki Görüntüle 860669

ZARA Sari Pofuduk Yelek - Kiza ve Erkeğe Uygun - Kapüşonu Cikabilir - 6-9 Ay - Geniş Kalıp - 1-2 Kez Giyildi, Sıfırdan farkı yok..Gercek rengi ilk resimdeki gibi, parlak canli bir sari, ikincide resim parlamiş.. 25 TL

ZARA Çift Taraflı Giyilebilen Mont - Uniseks - Bir tarafı Kalin kürklü, bir tarafı Rüzgarlık - 6-9 ay - Tertemiz kullanildi... 35 TL

Her ikisi de çok tatli duruyor. Çok kaliteli malzeme ile üretilmiş, sıcacık tutan, kış boyunca içinizi rahat ettirecek ürünler...

sarı yelegıde begendım aslında o kalıbı buyuk demısın kac aya kadar gıyebılır ve tabı uyarsa bende ındırım ıstıyom ona gore arkadasım

cnm gri hırka, şort ve eteği almak istiyorum nasıl yapacağız şimdi ilk defa böyle bir girişimim oldu hiçbir bilgim yok... lacivert hırkayıda hediye edersen seviniriz tabi :46:

:) ozelden msg gonderdim size.. gorusmek uzere...
Bende size ozelden cevap yazdim ama gitmedi benim acik degilmis henuz. kapida odemeli gonderirseniz sevinirim. Adres ve tel nerden iletebilirim size. Buarada isyerinde int. arada sorun cikariyor hemen cevap yazamiyorum bilginize. Gorusmek uzere ;)

merhaba satılmadıysa kıyafetlerin hepsini istiyorum fiyat ve kargoyu görüşmek isterim senaytekeli_02@hotmail.com

Back