How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çocuk Hastalıkları Kız çocuğu sistit!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Gamze9120

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2021
21
6
6
33
Selam kizlar. Gecen pazar kizim cisini yaptiktan hemen sonra tekrar cisinin geldigini soledi oturttum ama yok diyerek kalkti.ve kabus basladi. Ertelemeden pazartesi nolur nolmaz diye dr goturduk. İdrar tahlili yapildi vajinal muayene bisi cikmadi. Psikolojik dedi gonderdi. Kizim idrarini yaptiktan sonra 2 dk gecmeden cisim varndiye aglayarak lazimliga oturuyor ama bu defa yok diyerek agliyor.orasinin acidigini soluyor . Sivi alimi arttirdik ama idrar miktarinda azalma var.mesela sabahlari ilk idrar cokken 6 gundur az yapiyor.2 gun once baska dr goturduk idrar kulturu isteyerek zimaks antibiyotik verdi. Fakat sorun kultur de temiz geldi.napcami sasirmis haldeyim .bu sistit in tahlillerde cikmama sansi varmi

Selam kizlar. Gecen pazar kizim cisini yaptiktan hemen sonra tekrar cisinin geldigini soledi oturttum ama yok diyerek kalkti.ve kabus basladi. Ertelemeden pazartesi nolur nolmaz diye dr goturduk. İdrar tahlili yapildi vajinal muayene bisi cikmadi. Psikolojik dedi gonderdi. Kizim idrarini yaptiktan sonra 2 dk gecmeden cisim varndiye aglayarak lazimliga oturuyor ama bu defa yok diyerek agliyor.orasinin acidigini soluyor . Sivi alimi arttirdik ama idrar miktarinda azalma var.mesela sabahlari ilk idrar cokken 6 gundur az yapiyor.2 gun once baska dr goturduk idrar kulturu isteyerek zimaks antibiyotik verdi. Fakat sorun kultur de temiz geldi.napcami sasirmis haldeyim .bu sistit in tahlillerde cikmama sansi varmi
Öncelikle geçmiş olsun. D- mannoz içeren takviyeler oluyor. Kızınızın yaşı uygunsa eczacınıza yada doktorunuza danışarak kullanmanızı tavsiye ederim

Çok geçmiş olsun öncelikle. Tahlilde çıkmama şansı yok bence, çok şükür kızımda böyle bir şey yaşamadım ama bizzat ben geçirdim bu rahatsızlığı 7-8 yaşlarındayken. Ciddi sancı ve kasılmayla doktora götürmüştü ailem ve doktor genital muayene + idrar tahlili ile direkt anlamıştı taa yıllar önce dahi. Başka bir şey olabilir mi acaba? ama tüm tahlilleri de yapılmış yavrucağın, kesin ne olduğu çıkardı gibi geliyor

Back