kız çocuğu olan anneler !!!!!!! jinekoloji ile ilgili

ktyucel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
8
0
86
48
İstanbul
vereliniortakbenim 2 tane kızım var büyük olan 8 yaşında uzun süredir vajinasından hafifte olsa koku geliyor kızarıyor ve kaşınıyor diyor yıkıyoruz bepanten merhem sürüyoruz geçiyor sonra gene oluyor galiba idrarı damlıyor yada tuvaletini yaptıktan sonra temizleyemiyor ıslak kalıyor 2 gün çamaşırı değişmezsede bu anlattıklarım oluyor ama yinde kendi kızına benzer birşey olan varsa danışmak istedim görüşmek üzere :CüvCüv:

Büyük ihtimal tam temizlik yapamamsından dolayı oluyordur canım. Benim kızımda 8 yaşında. Aynı sorun bizde de vardı. ıyce tambihledim ona şöyle şöyle yap sonrada kurula diye. Bırak peçete çok gitsin sorn değil diye diye. Birde biz sabah akşam çamaşır değiştiriyoruz artık. Şuan sorun yok. Ama temizlikten kaynaklanıyor canım endişelenme. ıyce tembihle göster nasıl yapacagını. Hasta olabileceğinin bilincind eolsun. Düzelir canım. Geçmiş olsun... Sevgiyle kal...

ayy canım ya nasıl rahatsız oluyordur.bana sorarsan mantar olabilir hemen bir doktora götür cildiyye öyle bişey varsa allah korusun içeri yürür.başka bir şeyde olsa aksatma.bendede var 1 tane 3 yaşında 1.5 yaşından beri vajinası yapışıyo 1 kere açtırdık gene yapıştı sonra kremle açtık gene yapıştı.sürekli yapışıyo bu konuda araştırmadığım şey kalmadı büyüyne kadar yapışır dediler bende ne yapıcam bilemedim.sizede geçmiş olsun hemen git derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…