• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız beklerken erkek yada erkek beklerken kız doğuran var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi newlife
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

newlife

Ziyaretçi
Kızlar yaaa benim bebiş çok hareketli olduğu için doktor 5. ayda kız gibi görünüyo dedi.Ben şimdi 8 aylık hamileyim ve doktor bidaha göremedi cinsel organ kısmını çok hareketli olduğu için.Gördüğüm rüyalar da hep erkek bebek doğurucağıma yorumlanıyo.Biz kendimizi eşimle kız diye baya şartlandırdık halbuki.Acaba doğum sırasında bize bi sürpriz yapar mıki? Bildiniz böle bi durum oldumu hiç?
Allah sağlıklı hayırlı versin tabi herşeyden önemlisi de işte ikimizde çok istiyoruz kız olmasını.:CüvCüv:hihoyyyt

canım arkadaşım rüyasında mavi havlu görüyodu ama kız oldu ultrasonda öle denmişti zaten allahım hayırlısını versin bizede dua et bizde bebek isteyenlerdeniz hayırlı doğumlar

canım arkadaşım rüyasında mavi havlu görüyodu ama kız oldu ultrasonda öle denmişti zaten allahım hayırlısını versin bizede dua et bizde bebek isteyenlerdeniz hayırlı doğumlar

İnşallah en sağlıklısından en hayırlısından evlatlar nasip eder Allahım hepinize,cümlemize...Çok teşekkürler canım

aaa doktora gidicek oldunmu su içme o zaman tatlı bişeyler yeme.onları yiyince cok hareketli oluyolarmıs a oondan dedim.inşallah en kısa zamanda ögrenirsin bi daha

aaa doktora gidicek oldunmu su içme o zaman tatlı bişeyler yeme.onları yiyince cok hareketli oluyolarmıs a oondan dedim.inşallah en kısa zamanda ögrenirsin bi daha

Söylediklerini yapıyorum zaten canım.benimki anormal hareketli.Doktor bile daha önce bu kadar hareketlisini görmemiştim dedi.Ben artık durduğu zamanları not alıyorum :) Sabah baktım 40 çeşit rüya tabirlerine,gebe bi kadın adet olduğunu görürse rüyasında erkek doğururmuş.Doktor erkek olma ihtimali var filan demedi hiç.Kız diye şartladık bizde.İnşallah Kız olur Allahımmmmmmmmm

benim kuzenimin erkek diyordu doktor hep.ama kızı oldu.komşumda aynı şekilde 8.aya kadar erkek demiş kız oldu.bebeğin duruşu falan önemli tabi.kız bebekler genellikle göstermiyo diye biliyorum.kimin kızı varsa geç öğrendi cinsiyetini.

benim de başından beri hep kız dedi doktor bacakları açıktı doktor rahatlıkla gördü ama ben bile şüpheleniyorum bazen erkek doğarsa diye..

Kız beklerken erkek,erkek beklerken kızı olan çok tanıdığım oldu.Benim de aynı senin gibi 5. ayda doktor kız gibi ama kesin değil dedi.Bir daha da sormadım.Kıza alıştırdık kendimizi ama bakalım bize de bir sürpriz olur mu:1shok:

kız diipte erkek olan hiç duymadım ama erkek diipte kız olan var çünkü kordonu pipi sanıo ya da parmağını doktor.bana da ,%70 kız dedi geçen hafta çok saklıo ama pipi de göremiom dedi, bence karnnın yuvarlaksa kesin kızdır benim çok yuvarlak

alisha bu resımdekı kız olağaüstü tatlı ve guzel bırsey yaa.... :1shok:

canim benim
bende bir defa girdimm 20 haftalikken girdimm
sana ben ruyalarimi yazayim abka
uc kez ruyamada sepetlerce yumurta gordum
yorumu ise kadin hamile ise erkek olacagina isaret dedi
kendimi et yerken gordum
yorumu yine ayni karnindaki coocugun oglan olacagina isaret dedii
regl olurklen gordum
ikikez erkek bebek dusurdugumu gordumm
birde karnimi elleyince pipisi elime geliyomuss aaa bu erkek diyomusum
ve bi arkadasim mavi ayakkabi ve araba almis bunlar ogluna diyee

ve sonucc

kizim olacakmiss
ultrasona gitmeden bi gun once ruyamada ertesi gun girecegim ultrasonun aynisini gordumm
ve bu kiz dedii ama sanirim dedii
ondan bi kac gun sonra yine karnimi elleyim pipi geliyomus elimee
yanii sastim kaldimm
erkek diyipte kiz dogurani duydum ama
kiz diyipte erkek dogurani hic duymadimm

Kız beklerken erkek,erkek beklerken kızı olan çok tanıdığım oldu.Benim de aynı senin gibi 5. ayda doktor kız gibi ama kesin değil dedi.Bir daha da sormadım.Kıza alıştırdık kendimizi ama bakalım bize de bir sürpriz olur mu:1shok:

sulecimm gercekten kiz diyipte erke doguran gordunmu
hayret ben hiic duymadim gormedimdee
ama karnim resmen bana ben kizim diyoookaydirigubbakcemile5

banada doktor 16 haftalıkken erkek gibi demişti şuan 30 haftalığım ve bi daha göstermedi rüyalarım karnım kız olduğunu sölüyo süpriz olcak galiba ama benimde hep içime doğan kız en başından beri hayırlısıysa bi daha ki kontrolde gösterir inşallah erkek diyipte kız doğurabilirim yani:)

:dance:
alisha bu resımdekı kız olağaüstü tatlı ve guzel bırsey yaa.... :1shok:

evet ya bu kadar güzel bi kız olamaz bence de, bakıyım da kızım da benzesin

annem hep söler rüyalar hamilelerde tersine çıkar, ben de hep erkek gördüm kel çirkin erkek bebek:) tersini bekliorum:)

bende hamile kaldıgımdan beri 4,5 aya kadar hep kız dıye hıssettım..
sankı bırı garantı vermıs gıbı.. eşimde kız dıye hıssedıyordu.. ruyalarımdada kız goruyordum..
ama 4,5 ayda ogrendık ki erkekti.. ondan sonrada erkek olmasını cok benımsedık..
sımdı oğlum olması fıkrıne cok alıstım canım oğlum benim küçük erkekim... Şeniz

bende hamile kaldıgımdan beri 4,5 aya kadar hep kız dıye hıssettım..
sankı bırı garantı vermıs gıbı.. eşimde kız dıye hıssedıyordu.. ruyalarımdada kız goruyordum..
ama 4,5 ayda ogrendık ki erkekti.. ondan sonrada erkek olmasını cok benımsedık..
sımdı oğlum olması fıkrıne cok alıstım canım oğlum benim küçük erkekim... Şeniz

karnın da yuvarlak duruyo ya resimde belki oturuşundan.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu oo sen şimdiden aşıksan böle, kaynanalar kulübüne tam üyelik yani:)

ben hep kiz dogurdugumu gordum hep kiz coocugu gordum ama
normal ruyalarim yorumunda hep erkek cikiyorduuu

Back
X