kız bebiş anneleri kaçıncı hafta doğum yaptınız sezaryen ve normal

39+2 de suni sancıyla normal doğum yaptım.

slm canım bende 40 haftalık oldum doktorum dogum baslamazssa 1hfta daha bekleyrlim suni sancı olursun eger dogum baslamazzsa diyorbe o kadar beklemek istemiyorum ama suni sancıda cok acı cekildigini söylüyolar senin nasııl oldu anlatırmısın..

39+1 de önce suyu geldi sonra kendi normal doğum yaptım çok zor oldu kızlar 3.5 ay oldu hala iyileşemedim ama Dünyanın en güzel meleği benim prensesim..

kızlar 41. haftada doğum yaptım suyu azalmıştı ve bnm hiç sancım yoktu normal istediğim için 17 saat sunii sancı çektim açılmam hiç olmadığı için sezeryan oldum

39+4 te gece yarısı sancm geldi hastaneye gitttk.sancı odasına aldılar kontrol ettiler açılma varmı yokmu diye sancı odasına geri götürdüleer. millet orda doğum yaparken benim sancılarım heyecandan geri kaçtı.bebeğimin kalp atışları yavaşladığı için sezeryan dediler.daha sonra kontrole aldıklarında koluma bir serum bağladılar benide sancı odasına geri gönderdiler saat 4 te alttan son birkez kontrol edicekler diye beklerken doğum yapıyosun dendi.2 dk sonra aşırı derecede sancım oldu beni doğumhaneye aldılar.ıkın güzelm ıkın güzelim derken benimmm canım kızımmm dünyayan geldi.ve şuan 2 aylık oldu onu çok seviyorummm bebeğim benm iyiki varsın..!!!

38.hafta da spinal sezaryan oldum...çok rahat bir doğum oldu.tavsiye ederim...

bende 40+ 5 de suni sancı ile normal doğum yaptım ve bununla da gurur duyuyorum. Siz de arkadaşlar herhangi bir sağlık probleminiz yoksa normal doğum yapın. Hem yaşanması gereken gerçek bir mucize hem de bebeğiniz için en sağlıklısı ve tabi sizin içinde. Korkanlar için söylüyorum evet sancılı oluyor ama bebeğiniz gelmesiyle herşey bi anda bitiyor. Bide annelerimizi düşünün arkadaşlar onlar bizleri nasıl doğurmuşlar ki ozamanın şartları malum...

bende 35 haftada kızımın boynuna kordon 3 kere dolandığı için kalp atışları yavaşladığı için sezeryan doğum yaptım kızım şimdi 3 yaşında

41 hafta geçmesine rağmen en ufak bir sancım yoktu açılmada yoktu 9 saat suni sancı verildi acılar çektim normal olması için yinede açılma olmadı normal doğum herkez ister ama olmayınca olmuyo bende çok istemiştim epidural sezaryan oldum ve şükürler olsunki kızımı kucağıma aldım şimdi 9 aylık sağ salim dünyaya geldi ya başka hiçbişeyin önemi yok

bende 40+1 de normal dogum yaptım ama bebegım dogduktan sonrada sancım felaket şekilde devam ediyordu. doktoruma yalvardım beni bayıltın dıye. narkoz yaptılar dayanamadıgım için, acıdan dolayı şoka girmiştim resmen ben. :sinifsinif:

39 haftalıkken spinal anestezi ile doğum yaptım..kontrole gittiğimde 3cm açılma olduğu için yatış yaptım 5cm e kadar bekledik ama kızımın başı rahim çıkışına oturmadı bi türlü kordon dolanma riski olduğu için sezeryana aldı drum..hiç istemiyordum ama 1 haftada toparladım kendimi şükür..şimdi gayet iyiyiz.

38 haftalıkken normal doğum yaptım..hayatımda yaşadığım en güzel duygu diyebilirim arkadaşlar hiç korkmayın bi sorun olmadıı sürece normal doğum yapın harika birşey anlatmak imkansız yaşamak lazım....

35+6 da suyum geldiği için erken doğum yaptım.Ters durduğu için sezeryan oldu.
Küvözde hiç kalmadı ama 5.günde sarılığı fazla çıktığı için(küçük olduğundan atlatamadı) fototerapi gördü, 1 gece hastanede kaldı.

Canım, bebişinle uzun ve sağlıklı bir ömür geçirirsiniz ins. Canım birşey soracaktım, bu aralar felaket kafama takılıyor. Bebişin SATla uyumlumuydu canım? Yada geriden mi geliyordu.

ben tam 39 haftama gırdıgım gun sancılandım fakat 1 cm acılmam vardı sancılarım cok sıddetlıydı suni sancı verdıler 8 saat cektım cok kotuydu normal dogum yaptım ama dogumum 1o dk surdu cok kolay oldu kızım dogunca butun acıları o an unuttum dunyanın en guzel seyiymis annelik allahım olmaynlarada nasip etsin insaalllah

40+6 kendisi canım kızım gelmedi,suni sancıyla normal doğum yaptım.Allah tüm bebişleri korusun...

benimde kizim olacak ins.arkadasin da dedigi gibi korktum simdi normal dogan kiz bebek yok mu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…