kız bebiş anneleri kaçıncı hafta doğum yaptınız sezaryen ve normal

bi benim kızım sabırsızmış demek :)) 37. haftada geldi ama sezeryanla aldım kucağıma

selam bu konuya bakip bana cevap yazar misin bilmiyorum ama
bebegimin basi dogum kanalina girmis doktor 37. haftayi beklerse sansliyiz
sezeryanla aliriz dedi senin bebegin iyimiydi 37. haftada kuvoze girdi mi?
cok korkuyorum ben de :1no2::1no2:

begonvil07
senin bebegin doğum kanalına girdiği ultrasondamı belli oldu çatı muayenesindemi?neyde belli oluyo biliniyo?bide sen hissediyomusun yani bi belirtisi varmi?kaç haftalıksın şimdi?

37.haftada sezaryen.
Amniyotik sıvı azaldığı için doktorumuz bizi çok bekletmeden kavuşturdu

begonvil07
senin bebegin doğum kanalına girdiği ultrasondamı belli oldu çatı muayenesindemi?neyde belli oluyo biliniyo?bide sen hissediyomusun yani bi belirtisi varmi?kaç haftalıksın şimdi?

canim dogum sancilarim baslamis karnimda ve belimde boyle
sinir uclarina dokunurya oyle agrilar ultrasonda degil cati muayenesinde
ortaya cikti baya kanaldaymis basi simdi daha da kalmasi icin
surekli yatiyorum ve pre par kullaniyorum.

seninde oyle bir sorunun mu var?

39+2 de kilolu diye suni sancıyla doğum yapmak istedim ama 8 saat sancıya rağmen doğum kanalına inmeyince sezaryen ameliyatıyla kavuşturdular meleğimle beni:1hug:

benim kızım 36 hafta şuan
ama ters duruyor
hayırlısıyla ne zaman gelir bilmiyorum ama dönmezse mebcur sezaryan diyor doktor
2 hafta daha bekliycez inşallah dönerde normal doğum yaparım

bakıyorm da normal dogum yapan kişiler bı elın parmaklarını geçmiyo:) normal dogum tarih oluo galibi?fisfisfis

38+4'de sezaryen ile doğum yaptım. Kuzumun kafası iri ve benim çatım dar olduğu için sezaryenle kavuştum kuzuma a.s.

merhaba kızlar iki kızım var 19 ve 3.5 aylık büyük kızım 38.haftada küçük kızım 37.hafta da normal doğumla doğdular suni sancı falan da olmadı tamamen doğal yani::)))))))

bende 40+5 te normal doğum yaptım tamamen doğal suni sancı vermediler

38+0 normal doğum dıye gıttım saatlerce sancıdan sonra bebişin boynuna kordon dolandığı ıcın normal doğum gercekleşmedi ve sezeryana almak zorunda kaldılar

bakıyorm da normal dogum yapan kişiler bı elın parmaklarını geçmiyo:) normal dogum tarih oluo galibi?fisfisfis
evet katılıyorum sana hepsini okudum 7 8 tane anca var normal doğum tabi şartlar bide doktorlar 37 haftada dönmeyince alıyorlar 38 dede ama yannış benim 32 haftalık gittimde tersti son haftaya kadar döndü bakıldı zaman daha 3 hafta var ama dönmemiş diye alıyorlar tabı onuda dk lar bilir benim iki yavrum var biri 6 yaşında biri yeni bir buçuk aylık kızım ikisinide normal doğurdum

38+0 haftamda 4.cm açılmak ile hastahaneye gittim ve suni sancı ile normal doğum yaptım...

2.ye hamile kaldığımda yine normal doğumu tercih ederim...

40+3 de suni sancıyla normal dogum yaptım
kız cocuklar hep erken geliyo diyolar ama pekte öyle gözükmuyo sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…