Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Kiz Bebeklere Yuksek Topuk Modasi :))

cok sirin olmus ya kız bunlar tabiki topuklu ayakkabı olucak yani bu olayı bile bazı arkadaslar toplum nereye gidiyor diye baglamısya tuhaf ya

Son düzenleyen: Moderatör:
bende beğenmedim henüz çok ama çok kçükler
firmalarında işi gücü kalmamış neler üretiyorlarrr

BU TARZ ŞEYLERE ÇOK KARŞIYIM açıkçası..bebek bu yani adı üzerinde bebek gibi olmalı..sonrada çocuklar erken yaşta ergenliğe giriyor bütün hormonları farklı çalışmaya başlıyor...istemediğimiz durumlarla karşı karşıya kalabiliyoruz ileridede..çok yanlış bunlar çoookkkk...
şuanda kız çocuklarında adet görme yaşı bile 8 e düşmüş..ailelerin.bu tarz tutumları yüzünden oluyor ..çocuk yetiştirme konusunda çok bilinçlenmesi lazım annelerin gerçekten.

çok güzelmiş ben çok beğendim
bebeğin ayak sağlığı için bir sıkıntı yaratmıyorsa doğum günlerinde vs. eş dost ziyaretinde bi şirinlik olur bence

çok güzeller ya ne kadar şirin duruyo.
ben bi arkadaşımın kızında gördüm sorarım ona nerden bulmuş
ama göründüğü gibi topuk değil
pofuduk bişey o
ayağını rahatsız etmez patik tarzında

koc sacma yaaaaaaaaaaa cocuk cocuklugunu yasasın zaten o kadar kubacbuyup genc kızlıga gelıyorlar kı hersey zamanında guzel yaaaa

yanı topuklu ayakkabı bır kadında dısılıgı ne bılıyım bazen seksılıgı gosterıo dıo bır sıtede bu yasat cocukları cınsel obje halıne getırmeyın gıbı bır laf okudum cok dogru kopyalama olmadıgı ıcın yapamadım

aşırı derecede itici.bebek bebeklikten çıkmış bi kadın havasına bürünmüş gibi...:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…