Bebek İkinci El ...kız bebeklere ciciler...

havale eft uğraşmanıza gerek yok kapıda ödeme ile gönderi yapabiliirim...

pembe elbise 10 tl ye düşerse talibim aklım kaldı onda

Canım 40 tl ye aldım ben ve sadece bi kez giydirdim bayramda :) yepyeni duruyor daha... üzgünüm 10 tl ye düşemem ama almak istediğin başka ürünler de çıkarsa hepsine toplamda indirim yapabilirim...

canım gittim geldim aklım elbisede kaldı en sonunda da karar verdim alıyorum ama senden ricam beğendiğim 3 şapkayı hediye etmen senin içinde sorun olmazsa

Canım 1-5-13 numaralı elbiseleri istemiyorum diğerleri 50 tl olur dersen ptt kapıda ödemeli gönderiyorsun herhalde adresimi vereyim görüşmek dileğiyle

Canım 1-5-13 numaralı elbiseleri istemiyorum diğerleri 50 tl olur dersen ptt kapıda ödemeli gönderiyorsun herhalde adresimi vereyim görüşmek dileğiyle

canım 1-5-13 dediğin şunlar dimi ; pembe tüllü elbise , beyaz mevlüt elbisesi ve kırmızı puantiyeli alt üst takım bunalr hariç???

Canım gördüm mesajını durum müsade etmiyor malum kargoda var şimdilik bunlar yeterli

canım bana cevap yazmamışsın yeni eibiseler eklemişsin çok tatlı elinde başka var mı bu tarz eğer yoksa pembe elbise ve bu iki elbiseyi almak istiyorum

canım bana cevap yazmamışsın yeni eibiseler eklemişsin çok tatlı elinde başka var mı bu tarz eğer yoksa pembe elbise ve bu iki elbiseyi almak istiyorum

canım tamam 3 ünü sana ayırıyorum ama şapkalaro diğer arkadaş toplu alacak üzgünüm... şapkaların yerine sana başka hediye koysam ben olur mu??? başka elbise bakıcam eklicem canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…