• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kız bebeklerde idrar alma

aytenserra

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
26
1
6
34
İzmir
Arkadaşlar 2 aylık bebeğime idrar tahlili yapılacak ama bi türlü alamadım idrarını hastaneden verdikleriyle olmuyor başka bir yöntem bilen var mı kız bebek

canım benimde başıma böyle şeyler çok geldi...hastaneden poşet gibi yapıştırmalı bir şey veriyorlar...yapıştırıyorsun kutuya...daha sonrada sıvı şeyler veriyorsun biz çay felan verdik bazen çok sürüyordu..bazende hemen oluyordu..başka türlü sonda ama bebeklerde yapılmıyor herhalde..biz yurt dışıda böyle tedavi yapılıyordu...hemde sürekli tekrarlanıyordu...geçmiş olsun..biraz sabır gerektiren bir şey..

canım sanırım alınmıştır idrar örneği ama aklında olsun diye söylüyorum bizdende 1 aylıkken istenmişti ve ben bildiğin buzdolabı poşetini ayaklarından geçirip almıştım çok kolay oldu :) diğer türlü çok zor olur

canım sanırım alınmıştır idrar örneği ama aklında olsun diye söylüyorum bizdende 1 aylıkken istenmişti ve ben bildiğin buzdolabı poşetini ayaklarından geçirip almıştım çok kolay oldu :) diğer türlü çok zor olur

buz dolabı poşeti steril değil diye istemiyorlar diye biliyorum ben

Back