• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kız bebek önerisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Tugbacnr

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2022
449
122
18
26
Arkadaşlar kız bebek isimleri istiyorum ilk olen bebeğim adi fatma amine kuranda gecen anlamı guzel isimler iki isim dusunuyoruz bir ismi hira olabilir yada elif isimler his gelmiyor
Hira
Aysima
Elif
Erva
Eflin
Alya
Elizan
Ebrar
Belinay
Yüsra
Elisa

Bende yeni hamileyim bir oğlum var sağlıklı olsun ama gönlümden bir tık kız geçiyor istiyorum olursa Asel mina koymak istiyorum sizin seceneklerde güzel arve güzel gelitir kulağa sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin Allah'ım hepimizin

Bende yeni hamileyim bir oğlum var sağlıklı olsun ama gönlümden bir tık kız geçiyor istiyorum olursa Asel mina koymak istiyorum sizin seceneklerde güzel arve güzel gelitir kulağa sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin Allah'ım hepimizin
Teşekkür ederim asel mina cok fazla var birde yakinimiz asel mina katti bebekleri öldü o yuzden asel dusunmedik hic

Arkadaşlar kız bebek isimleri istiyorum ilk olen bebeğim adi fatma amine kuranda gecen anlamı guzel isimler iki isim dusunuyoruz bir ismi hira olabilir yada elif isimler his gelmiyor
Hira
Aysima
Elif
Erva
Eflin
Alya
Elizan
Ebrar
Belinay
Yüsra
Elisa
Elif Erva en güzeli içlerinde ve uyumlu oldu bence.

Hira
Aysima
Elif
Erva
Eflin
Alya
Elizan
Ebrar
Belinay
Yüsra
Elisa
Ebrar ve erva güzel