Gebeliğe Hazırlık Kız bebek olmasini istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ay_yuzlu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
31
10
3
30
Merhaba, ben 1 buçuk senedir evliyim. Ve bu zamana kadar yasmin ile korundum. 4 aydır bıraktım çocuk yapmaya hazır hissediyoruz. Aranızda yasmin ile korundukran sonra hamile kalan var mı? Ne kadar zaman sonra hamile kaldınız?

Son düzenleme:
Merhaba, ben 1 buçuk senedir evliyim. Ve bu zamana kadar yasmin ile korundum. 4 aydır bıraktım çocuk yapmaya hazır hissediyoruz. Aranızda yasmin ile korundukran sonra hamile kalan var mı? Ne kadar zaman sonra hamile kaldınız? Ve kız çocuğum olsun istiyorum. Var mı bildiğiniz bir yöntem?
Canım olsun da hayırlısı saglıklısı olsun ben 3 ay önce bir düşük yasadım ah keşke doğsaydı da ister kız ister erkek olsaydı olsunda hayırlısı saglıklısı olsun

Merhaba, ben 1 buçuk senedir evliyim. Ve bu zamana kadar yasmin ile korundum. 4 aydır bıraktım çocuk yapmaya hazır hissediyoruz. Aranızda yasmin ile korundukran sonra hamile kalan var mı? Ne kadar zaman sonra hamile kaldınız? Ve kız çocuğum olsun istiyorum. Var mı bildiğiniz bir yöntem?
Yeterki sağlıklı olsun... basimdan sağlıksız bir gebelik geçti öyle zor ki.... o kararı vermek öyle zor ki kızmış erkekmiş bunlar çok saçma şeyler ikiside evlatttttt

öncelikle sağlıklı olsun da kız erkek fark etmiyor. daha önce 3 kaybım var hepsine ayrı ayrı üzüldüm ağladım fark etmiyor çünkü, can candir.
ilişkiden sonra Sol tarafa yatilinca kız sağa yatilirsa erkek olur diye söylenti var ne kadar doğru bilemem.

öncelikle sağlıklı olsun da kız erkek fark etmiyor. daha önce 3 kaybım var hepsine ayrı ayrı üzüldüm ağladım fark etmiyor çünkü, can candir.
ilişkiden sonra Sol tarafa yatilinca kız sağa yatilirsa erkek olur diye söylenti var ne kadar doğru bilemem.
Hiç doğru değil, ben sağ tarafa yattım, ama kız :)

Hiç doğru değil, ben sağ tarafa yattım, ama kız :)
bazıları tuttuğunu söylüyor aslında, demek ki sizde tutmamis:)
ben hep sol tarafıma yattım, değil ki kız istedigimden öyle rahat ettiğim için , bakalım tutacak mi?
Bebeğime birsey olmasında cinsiyeti hiç fark etmez☺

bazıları tuttuğunu söylüyor aslında, demek ki sizde tutmamis:)
ben hep sol tarafıma yattım, değil ki kız istedigimden öyle rahat ettiğim için , bakalım tutacak mi?
Bebeğime birsey olmasında cinsiyeti hiç fark etmez☺
Umarım sağ salim kucağına alırsın minik prens(esi) ☺

• Beğen
Reactions: Eva

Ben öyle sağ sol muhabbetine inanmıyorum. Ama biraz araştırınca yumurtlama tarihinde ilişkiye girince erkek tutuyormuş, erkek sperm hücreleri 48 saat yaşarken, kız sperm hücreleri 24 saat yaşarmış. Belki aranızda böyle bişey yaşayan olmuştur diye düşündüm.

• Beğen
Reactions: Eva
Ben öyle sağ sol muhabbetine inanmıyorum. Ama biraz araştırınca yumurtlama tarihinde ilişkiye girince erkek tutuyormuş, erkek sperm hücreleri 48 saat yaşarken, kız sperm hücreleri 24 saat yaşarmış. Belki aranızda böyle bişey yaşayan olmuştur diye düşündüm.
Onu bilmiyordum ama bunların hepsi zaten kesin bilgiler değil. Hayırlısını istemeliyiz Allah verirse zaten rahat onun yanında ☺

Tam tersi Canım erkek hücre 24 saat kız hücre daha uzunn Yaşar

Valla bir müddet cocuk olmazsa şayet aman kız erkek fark etmez yeter ki olsun moduna girebilirsin yani... Olsun da sağlıklı hayırlısı olsun ...Tabii inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versinn

Öncelikle hayırlı ve sağlıklı bir evladınız olur inşallah.arkadşımın 2 oğlu vardı kız istediği için özellikle çin takvimine göre hangi aylar kız gösteriyorsa ona göre çalışmışlar ve kızları oldu..

Hayır canım aksine y kromozomu x'e göre daha kısa yaşar ama x'den daha hızlıdır
Aslında bu yumurtlama öncesi veya sonrası olayı da fasafiso ... neticede Allah neyi nasip etmişse o oluyor ve insanlar yaptıkları şeylerden dolayı öyle oldu zannediyor 😊
Gönülde istekler olur elbet benimde kız evlat hayalim var ama 2,5 ay önce 10+3 haftalıkken kürtaj olmuş biri olarak cinsiyeti önemsemiyorum artık😒 Rabbimden tek temennim sağlıklı hayırlı evlat♥️

Hayır canım aksine y kromozomu x'e göre daha kısa yaşar ama x'den daha hızlıdır
Aslında bu yumurtlama öncesi veya sonrası olayı da fasafiso ... neticede Allah neyi nasip etmişse o oluyor ve insanlar yaptıkları şeylerden dolayı öyle oldu zannediyor 😊
Gönülde istekler olur elbet benimde kız evlat hayalim var ama 2,5 ay önce 10+3 haftalıkken kürtaj olmuş biri olarak cinsiyeti önemsemiyorum artık😒 Rabbimden tek temennim sağlıklı hayırlı evlat♥

Aaa ben de tam tersi diye biliyordum. Kaybına çok üzüldüm. Tabiki en önemlisi Allah 'ın bize hayırlı evlat vermesidir.

Öncelikle hayırlı ve sağlıklı bir evladınız olur inşallah.arkadşımın 2 oğlu vardı kız istediği için özellikle çin takvimine göre hangi aylar kız gösteriyorsa ona göre çalışmışlar ve kızları oldu..

Acaba tesadüf mu yoksa gerçek mi çin takvimi :)

Back