kız bebek kıyafetleri ve park yatak göndermek istiyorum

levestoriy21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
232
0
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar kızlarım artık büyüdü.küçük kızım bir ay sonra yaşına giricek.küçülen kıyafetlerimizi ihtiyaç sahiplerine yollamak istiyorum sitede üçüzler var onlara göre pek kıyafetimiz yok kızım 7.5 kilo çünkü.zaten el uzatan üyelerimiz var.benim kızımada zamanında buradan bi kaç üye göndermişti.ben şimdi ihtiyacımı giderdim hepsi tertemiz ütüleyip yollarım.birde büyük kızım doğduğunda aldığımız park yatağımız vardı.ikinci kızımda hiç açmadım çantasında duruyor öylece.geçenlerde açıyım içinde oynarlar dedim ne mümkün hayatta durmaz içinde tırmanma hastası düşürürler diye korktum.öyle boş boş suracağına bi bebişin işine yarasın.yanlız park yatağı ist içi elden teslim edebilirim.kargo fazla tutar karşı tarafta ihtiyaç sahibi olucak sen öde diyemem.benim durumumda malum.onun dışında bitanede yürütecimiz var büyük kızımdan kalan.küçük kullanamadı onu.açılınca sallanıyor.onuda vermek istiyorum.beni bilgilendirirseniz sevinirima.s.

levestoriy park yatak isteyen bir bebek vardı sormuşsun zaten kızmı erkekmi diye yatak olunca farketmez bence bende üzülmüştüm bulunmamadı diye inanki parayla alıp yollıyım diye düşündüm en son, sevindim okuyunca yazını şimdi senin yollayabilecek olmana arkadaş girer sanırım siteye okur inşallah

yürüteç isteyen bir arkadaş daha vardı onu üçüz bebeklerdeki kader biliyordu kim olduğunu ona sor bi istersen

merhaba yurutec nısanıu arkadsa lazımdı oda kullanıp gulcıne gonderecek ama ıkısınde erkek bebeklerı fark etmez dıye dusunuyorum sonucta ıhtıyacları var park yatak ıcınde dıger arkadas bulduysa eger bzıım ucuzlere ıstıyecektım cunku erkek bebege lazım kızloarın yanıana bırakamıyo kafasına darbe alır dıye ucuczlere vermek ıstememssın ama ben yınede soylım dedım cunku gercekten ıhtıyac var kargoyuda ben oderım eger gonderırsen hoscakal

canım meraba kız bebek kıyafetlerini bana gönderebilirmisin almakla yetişemiyorum sürekli küçülüyolar ama başka birine söz verdiysen saygı duyarım sevgiler

Arkadasım bende yengemın yenı dogacak bebegıne kıyafed ve bebek gereclerı arıyordum işl bızede bır yardımınız olur (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…