Evet temiz zaten yıkandığı için leke vs olmuyor ayrıca kızım çok az giydi 2 elin parmağını geçmez yani 25 tl demiştim o fiyata olurConvers temiz midir en son fiyat ne olur ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet temiz zaten yıkandığı için leke vs olmuyor ayrıca kızım çok az giydi 2 elin parmağını geçmez yani 25 tl demiştim o fiyata olurConvers temiz midir en son fiyat ne olur ?
Teşekkür ederim daha biz 23-24 e gelemedik kızım henüz 20 giyiyorAyakkabılar 23 24 olacaktı kiii... Hayırlı satışlar..
Tamam peki kalıbı nasıl bizim kız 19 giyiyor sanırım..Evet temiz zaten yıkandığı için leke vs olmuyor ayrıca kızım çok az giydi 2 elin parmağını geçmez yani 25 tl demiştim o fiyata olur
Eğer ayakları tombulss olmayabilir zannımca benim kızımın ayakları zayıf rahat oluyodu ama bişi diyemicemTamam peki kalıbı nasıl bizim kız 19 giyiyor sanırım..
Yani şöyle söyleyeyim aydan aya her bebeğin ayak numarası aynı olmuyor benim kızım 15-17 aylık zamanında giydicanım benim kızımda zayıf acaba yaza 18-20 aylık olacak ozaman giyebilir mi:9
Ödeme nasıl oluyor ürünü nasıl gönderiyorsunuz ?Smyk beyaz gömlek 6-9 ay 5 tl
Bu ürünlerin çoğu satıldı başka ürünler var siz neyle ilgileniyorsunuz söylerseniz ona göre eklerimHangi ürünleriniz satışta??
Kot tayt ve mavi puanlı tayt duruyor mu acaba