Kız bebek isimleri?

Bi İnci Tılsım vardı bizim okulda, hep kıskanmışımdır onun ismini. O zaman çok havalı geliyordu bana 😁

Anlamsız isimler serisi türedi son senelerde cidden hiçbir manası olmayan kelimelere mana uydurup isim diye çocuğa koyuyorlar.
Sen bizim isimleri begenmemissin cok merak ettim sana gore manali olan kiz isimleri neler ?? Ayrica Aysima ismi benim fevkalade kızımın fevkalade ismi iyi ki de koymusumm ayrica herkes tarafindanda cok begenilir

Sen bizim isimleri begenmemissin cok merak ettim sana gore manali olan kiz isimleri neler ?? Ayrica Aysima ismi benim fevkalade kızımın fevkalade ismi iyi ki de koymusumm ayrica herkes tarafindanda cok begenilir
Beğenmek zorunda mıyım? Ayrıca neden sana yazmadığım bir yorumu üzerine alındın? Fevkalade asdgsa direkt fevkalade koysaydın keske ismini daha iyi olurdu

Beğenmek zorunda mıyım? Ayrıca neden sana yazmadığım bir yorumu üzerine alındın? Fevkalade asdgsa direkt fevkalade koysaydın keske ismini daha iyi olurdu
Aahahaaha bi tarafimla guldum bak…Begenmeyebilirsin ama gelipte milletin yazdigina sacma sapan ifadeler birakmayacaksin.

Vera: Günah ve haramdan kaçınmak için şüpheli şeylerden uzak duran.

Larin: kendi ayakları üzerinde duran ve güçlü bir kişilik
Nilda: Zırhlı savaşçı kadın.
Dora: Doruk, zirve
Yasemin: sarı, kırmızı ya da beyaz renkte olan hoş kokulu çiçekler açan ağaç

Mihrimah : güneş ve ay

Kızlar konu sahibi isim fikirleri istemiş siz kendi aranizda tartismalara giriyorsunuz gerek var mi ki guzellik göreceli kimileri begenir kimileri beğenmez kimilerine hos gelir kimilerine boş aysima bana cok hos gelen bir isim minel mina lina Tuğsem önerilerim

Anlamsız isimler serisi türedi son senelerde cidden hiçbir manası olmayan kelimelere mana uydurup isim diye çocuğa koyuyorlar.
sanamı yazdm konu sahibine yazdım pardonda size ne bide üşenmeyip beğenmedim butonuna tıklıyorsunuz sorunlu tip😑

Kızlar konu sahibi isim fikirleri istemiş siz kendi aranizda tartismalara giriyorsunuz gerek var mi ki guzellik göreceli kimileri begenir kimileri beğenmez kimilerine hos gelir kimilerine boş aysima bana cok hos gelen bir isim minel mina lina Tuğsem önerilerim
kızımın adı Minel ben konu sahibine yazdım o gelmiş beğenmedim diyor ona ne bundan sorunlu gerçekten🤣

X