Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızımın adı MinelHavalı modern kız bebek isimleri alabilir miyim?
Sen bizim isimleri begenmemissin cok merak ettim sana gore manali olan kiz isimleri neler ?? Ayrica Aysima ismi benim fevkalade kızımın fevkalade ismi iyi ki de koymusumm ayrica herkes tarafindanda cok begenilirAnlamsız isimler serisi türedi son senelerde cidden hiçbir manası olmayan kelimelere mana uydurup isim diye çocuğa koyuyorlar.
Beğenmek zorunda mıyım? Ayrıca neden sana yazmadığım bir yorumu üzerine alındın? Fevkalade asdgsa direkt fevkalade koysaydın keske ismini daha iyi olurduSen bizim isimleri begenmemissin cok merak ettim sana gore manali olan kiz isimleri neler ?? Ayrica Aysima ismi benim fevkalade kızımın fevkalade ismi iyi ki de koymusumm ayrica herkes tarafindanda cok begenilir
Aahahaaha bi tarafimla guldum bak…Begenmeyebilirsin ama gelipte milletin yazdigina sacma sapan ifadeler birakmayacaksin.Beğenmek zorunda mıyım? Ayrıca neden sana yazmadığım bir yorumu üzerine alındın? Fevkalade asdgsa direkt fevkalade koysaydın keske ismini daha iyi olurdu
İstediğim yoruma istediğim cevabı yazarım istediğim ifadeyi de bırakırım köşede ağla beybiAahahaaha bi tarafimla guldum bak…Begenmeyebilirsin ama gelipte milletin yazdigina sacma sapan ifadeler birakmayacaksin.
Bende boyle cevabini veririm o zaman cevaba bak ergen seniİstediğim yoruma istediğim cevabı yazarım istediğim ifadeyi de bırakırım köşede ağla beybi
Havalıdan kastınız nedir mesela? Biraz daha açar mısınız ona göre öneriler gelir belkiZevkler tartışılmaz bence kimse kimseyi kırmadan yorum yapmalı.
Yeni tip farklı isimler kastettimHavalıdan kastınız nedir mesela? Biraz daha açar mısınız ona göre öneriler gelir belki
Anladım. Benim yenilerden beğendiğim hiçbir şey yok ben klasikçiyim o yüzden öneride bulunamayacağım.Yeni tip farklı isimler kastettim
sanamı yazdm konu sahibine yazdım pardonda size ne bide üşenmeyip beğenmedim butonuna tıklıyorsunuz sorunlu tipAnlamsız isimler serisi türedi son senelerde cidden hiçbir manası olmayan kelimelere mana uydurup isim diye çocuğa koyuyorlar.
kızımın adı Minel ben konu sahibine yazdım o gelmiş beğenmedim diyor ona ne bundan sorunlu gerçektenKızlar konu sahibi isim fikirleri istemiş siz kendi aranizda tartismalara giriyorsunuz gerek var mi ki guzellik göreceli kimileri begenir kimileri beğenmez kimilerine hos gelir kimilerine boş aysima bana cok hos gelen bir isim minel mina lina Tuğsem önerilerim