- 11 Temmuz 2023
- 18
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi Melisa1727
Merhaba hanımlar, doğacak kızımız için isim konusunda çok kararsızız. Ankete katılırsanız mutlu olurum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi güzel. Eşiniz ve sizin isminizdeki ortak harfler olan bir isim düşünebilirsiniz belkiMerhaba hanımlar, doğacak kızımız için isim konusunda çok kararsızız. Ankete katılırsanız mutlu olurum
Asya ve Defne'yi cok fazla duyar oldum
Teşekkür ederimAsya ve Defne'yi cok fazla duyar oldum
Eylül ve Nehir favorim
Teşekkür ederim isimlerimiz maalesef biraz uyumsuzHepsi güzel. Eşiniz ve sizin isminizdeki ortak harfler olan bir isim düşünebilirsiniz belki
O zaman ikinizin adindan da birer harf olsunTeşekkür ederim isimlerimiz maalesef biraz uyumsuz
Kesinlikle haklısınızO zaman ikinizin adindan da birer harf olsun
Harf enerjisine inanirim bende
Ben asyaciyim cok karizmatik geliyor bana.
Teşekkür ederimBen asyaciyim cok karizmatik geliyor bana.
Ben de bu aralar sıklıkla mina mira liya lina tarzı isimler duyuyorum. Bunlar da hoş ama çok var diye dahil etmedim :)Asya dedim ben de. Öbürlerinden çok var sanki
Allah bağışlasın. Sizinkiler de çok güzel ve uyumluBenim kizlar Azra ve Beyza . Ama sizin isimlerinde düşünmüştük hepside güzel
Teşekkür ederimDefne,Eylül çok var. Nehir gibi doğa isimlerini ben sevemiyorum. Arya ya da Asya diyorum.
Öyle mi bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim inanın ben de hep mina mira liya lila lina bu tarz isimleri duyuyorumHepsi çok güzel isimler bende hamileyken Arya’yı düşünmüştüm ama başka isimde karar kıldık.
Nüfüs cüzdanını çıkarmaya gittiğimizde nüfus memuru Asya koymadığımız için şaşırmıştı. Geçen seneden beri kız bebeklerin çoğuna Asya konuluyormuş. Geçen gün twitterda da son bir yılın en popüler isimlerinde Asya ve Defne vardı. Patlama yapmış bilginiz olsun belki popüler diye koymak istemeyebilirisiniz.
Çok teşekkür ederim benim de en yakın olduğum iki seçenek bunlarArya ve defne ismini çok severim , bir de ben bu ara isimlerin ve harflerin enerjisine çok taktım , isimlerin de insanı enerjiden olarak etkilendiğini düşünenlerdenim bir bakın isterseniz tek yek beğendiniz isimlerin ebced hesabına ya da isim harf karakter analizlerine mesela sesli harf ile bitmesi pozitif anlamda daha fazla enerji getiriyormuş Asya Arya gibi