- 28 Ekim 2011
- 1.827
- 347
- 333
- Konu Sahibi Cicegiimmbe
Arkadaşlar merhaba isim konusunda kararsiz kaliyorum anlami güzel olan güzel isim onerilerinizi bekliyorum Rabbım olmayan herkese versin inşallah tüm isteyenlere şimdiden teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminnn. ben kızım olsaydı peygamberimiz ayşe annemize . hümeyram dermis hümeyra koymak isterdim. oğlum oldu nacizane fikrimArkadaşlar merhaba isim konusunda kararsiz kaliyorum anlami güzel olan güzel isim onerilerinizi bekliyorum Rabbım olmayan herkese versin inşallah tüm isteyenlere şimdiden teşekkür ederim
Diğer kızımın Adida nehir çok güzel isim inşallah olur sağlıklı ömürler versinkızımın ismi yağmur. bir kızım daha olursa nehir yada ela koyacağım.
Aybüke, lina, asel, betül, mihrimah, nilda, duru, zümra hoşuma giden isimlerArkadaşlar merhaba isim konusunda kararsiz kaliyorum anlami güzel olan güzel isim onerilerinizi bekliyorum Rabbım olmayan herkese versin inşallah tüm isteyenlere şimdiden teşekkür ederim
Sultan Mehmet'in değil, şehzade Mehmet'in tek kızının adı. Şehzade Mehmet de öyle çok büyük başarılar kazanmış biri değil, 22 yaşında gencecikken ölüvermis. Kızı o zaman 2 yaşında falanmis. Erkenden babasını kaybetmiş, sonra evlenmiş kocasını kaybetmiş, sonra tekrar evlenmiş kocasini kaybetmiş, tekrar evlenmiş...Hümaşah ismi Sultan Mehmet'in tek kızının ismi ben de hamileyim ve kızım olursa ismini hümaşah koymak istiyorum