Kiz bebek isim önerisi 🧚‍♀️

Cicegiimmbe

😍hayatguzel
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.827
347
333
Arkadaşlar merhaba isim konusunda kararsiz kaliyorum anlami güzel olan güzel isim onerilerinizi bekliyorum Rabbım olmayan herkese versin inşallah tüm isteyenlere şimdiden teşekkür ederim

Arkadaşlar merhaba isim konusunda kararsiz kaliyorum anlami güzel olan güzel isim onerilerinizi bekliyorum Rabbım olmayan herkese versin inşallah tüm isteyenlere şimdiden teşekkür ederim
aminnn. ben kızım olsaydı peygamberimiz ayşe annemize . hümeyram dermis hümeyra koymak isterdim. oğlum oldu nacizane fikrim🙏

kızımın ismi yağmur. bir kızım daha olursa nehir yada ela koyacağım.

Hümaşah ismi Sultan Mehmet'in tek kızının ismi ben de hamileyim ve kızım olursa ismini hümaşah koymak istiyorum
Sultan Mehmet'in değil, şehzade Mehmet'in tek kızının adı. Şehzade Mehmet de öyle çok büyük başarılar kazanmış biri değil, 22 yaşında gencecikken ölüvermis. Kızı o zaman 2 yaşında falanmis. Erkenden babasını kaybetmiş, sonra evlenmiş kocasını kaybetmiş, sonra tekrar evlenmiş kocasini kaybetmiş, tekrar evlenmiş...
Ne bileyim, ismini koyacak kadar güzel hayat yaşamış bir değil aslında.
Bence bir kere daha düşün. Zaten güzel bir isim de değil.
Anlamına baktım , talih kuşuymus 🙄🙄🙄
Çocuğunuza sevme ihtimali daha yüksek bir isim koymanızı öneririm
(Ek bilgi, yazdığınız Sultan Mehmet'in de bir tane kızı var, onun da adı Gevherhan)

Back
X