Kız bebek isim önerisi alabilirmiyim

Dilk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2020
189
116
53
37
Kız çocuğu ismi ve anlamı ile ilgili önerilerinizi alabilirmiyim

Belinay , bade , miray , ömür, selin , deniz , ırmak , sanem ,

Güneş , mercan , kumsal , ela , mavi , deren , nil , dua , elisa , sena , lina , marin , dünya , aden , asya , gökçe , göksu , ada , larin , inci , vera , gülce , doğa , duru , umay , almila , leyla , alin, lidya , dora , mila , ipek , pera , hazal , ala , dolunay , cemre , parla , lavin , peri , kumral , armin , lara , hena , eva , deva , renk , ilayda , ilay , ida

Hemen yazayım. Hatice,Sümeyye,Amine,Rahime,Rabia,Ayşe,Zeynep,Fatma,Havva, Nur. Ben eski isimlerden yanayım. Yeni anlamsız abidik gubidik isimlerden hiç haz etmiyorum şahsen. Güzel ve anlamlı bir ismi çocuklarımız hakediyor. Herkes muhakkak isiminin anlamını büyüyünce araştırmıştır. Çocuğum benim isimimin anlamı yokmuş veya iyi güzel birinden ilham ile konulmamış ya da kötüymüş deyip üzülsün istemem.

Kızlarimın isimleri Nil ve Eylül naz ayrıca Hilal- Ayliz- Eliz- Asel ismlerinide severim .

Leyya kızım olursa diye hep içimde tutuyorum bu ismi buraya yazmak nasipmiş demekki.

(Hz. Yakup peygamberin ilk eşinin ismi)

Çocuğun ismin anlamına göre büyüyeceğini, zihin yapısı oluşacağını düşünürüm hep. O yüzden Bedia adını çok severim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…