Hamişler size bir sorum var kız bebeği olacaklar olsun isteyenler veya olsaydı şu ismi koyardım diyenler bana bir yardımcı olun hiç bir isme ısınamıyorum defne, duru, doğa, öykü beğendiğim isimler her yerde suan çok popüler özellikle defne ve duru onların dışında hiç bir isim gelmiyor aklıma sizin beğendiğiniz isimler nelerdir lütfen yorumlarınızı bırakın
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KIZ BEBEK İSİM ÖNERİLERİ 💕
- Konu Sahibi ozlemm546
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Mayıs 2021
- 4.855
- 9.927
- 108
Yaaa amin inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah çok güzel bir isim seçmişsiniz oğlunuza bende erkek olsaydı uras veya aras düşünüyordum parla ve Alya da çok popüler bu sıralar ama dolunayı ilk kez duydumParla - Seren - Leyla Vera - Zeynep Alya -Dolunay
kızım olsaydı bunlardan bırını koyacaktım canım,oğlum olacak Poyraz Uras koyacagım Allahım saglıkla nasıp edersesızde saglıkla kucagınıza alın
Benim de kızım olacak asel vera koyacağım ama şu isimler de bence cok güzel, Gökçe ipek süeda derinHamişler size bir sorum var kız bebeği olacaklar olsun isteyenler veya olsaydı şu ismi koyardım diyenler bana bir yardımcı olun hiç bir isme ısınamıyorum defne, duru, doğa, öykü beğendiğim isimler her yerde suan çok popüler özellikle defne ve duru onların dışında hiç bir isim gelmiyor aklıma sizin beğendiğiniz isimler nelerdir lütfen yorumlarınızı bırakın
- 18 Eylül 2024
- 731
- 238
- 18
- 26
Yeda ve nazlı benim cinsiyet kızsa ikisinden birini koyucam canımHamişler size bir sorum var kız bebeği olacaklar olsun isteyenler veya olsaydı şu ismi koyardım diyenler bana bir yardımcı olun hiç bir isme ısınamıyorum defne, duru, doğa, öykü beğendiğim isimler her yerde suan çok popüler özellikle defne ve duru onların dışında hiç bir isim gelmiyor aklıma sizin beğendiğiniz isimler nelerdir lütfen yorumlarınızı bırakın
- 27 Aralık 2023
- 14
- 11
- 8
- 42
ben sizin tarzınızı anladım. gizem, ayça, ipek, deniz, ece, naz, dila, dilara, eda önerebilirimHamişler size bir sorum var kız bebeği olacaklar olsun isteyenler veya olsaydı şu ismi koyardım diyenler bana bir yardımcı olun hiç bir isme ısınamıyorum defne, duru, doğa, öykü beğendiğim isimler her yerde suan çok popüler özellikle defne ve duru onların dışında hiç bir isim gelmiyor aklıma sizin beğendiğiniz isimler nelerdir lütfen yorumlarınızı bırakın
- 16 Mayıs 2024
- 1.046
- 333
- 38
Bizim hayalimiz umay ama asya da hep içimde alyada bunlar da çok güzellerHamişler size bir sorum var kız bebeği olacaklar olsun isteyenler veya olsaydı şu ismi koyardım diyenler bana bir yardımcı olun hiç bir isme ısınamıyorum defne, duru, doğa, öykü beğendiğim isimler her yerde suan çok popüler özellikle defne ve duru onların dışında hiç bir isim gelmiyor aklıma sizin beğendiğiniz isimler nelerdir lütfen yorumlarınızı bırakın
- 14 Ağustos 2024
- 1.569
- 3.186
- 48
- 1 Ekim 2024
- 16
- 9
- 1
- 27
- 1 Eylül 2023
- 2.352
- 600
- 43
- 26
- 20 Mart 2011
- 689
- 752
- 323
Tanem ismini 10 yıl önce bir arkadaşım kızına koymuştu.Ben gebelik istiyorum umarım olur ve ismini Tanem koymak istiyorum. Çevremdeki kimseye de söylemiyorum benden önce koymasınlar diye buradan görürlerse de yapacak bişey yok
- 1 Ekim 2024
- 16
- 9
- 1
- 27
umarım sağlıklı bir kızım olursa bende koyacağımTanem ismini 10 yıl önce bir arkadaşım kızına koymuştu.
- 6 Aralık 2024
- 18
- 4
- 1
- 35