• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El kız bebek için elimde kalanlar...

brctlp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
1.588
26
108
40
İstanbul
şortlar denendi giyilmedi lcw ve ca marka 9 12 ay:tanesi 2.5 tl
pembe tavşanlı tulum crazy baby 0 3 ay 1 kere giydi: 4tl
mavi çizgili yelek 6 9 ay pembe çift kat penye hırka 3 6 ay ikiside giyilmedi crazy baby ikiside :yelek 3 hırka 6 tl
beyaz gömlek ve kot elbise 6 ay blue key ykmden 80 tl almıştım 1 kere denedim giydiremedim:20tl
sevi bebe bel koruyucu kullanılmadı:3tl
köpüklü banyo filesi kullanılmadı:5tl
yarısından azı kullanılmış lierac jel: 15tl
yarısından azı kullanılmış garmastan pomad:5 tl
kıyafetlerin hepsi yıkanmış ve etiketleri kesilmiştir bilginiz olsun toplu alımda tekrar indirim yapabilirim...

Eklentiler

• $CAM00416.jpg
    $CAM00416.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 61
  • $CAM00415.jpg
    $CAM00415.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 64
  • $CAM00422.jpg
    $CAM00422.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 68
  • $CAM00412.jpg
    $CAM00412.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 73
  • $CAM00409.jpg
    $CAM00409.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 69
  • $CAM00423.jpg
    $CAM00423.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 60
  • $CAM00408.jpg
    $CAM00408.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 61
şortlar dışında diğer ürünler satıldı...4 tane şortumuz kaldı sadece 10 tl:) öznur60 hanımı bekliyorlar:)

Son düzenleme:
şortlarımızda yeni sahibine kavuştu veee bu konu burada kapandı:) çok şükür:) benden alışveriş yapan herkeze çook teşekkür ederim iyi günlerde kullanmanız dileği ile :)

şortlarımızda yeni sahibine kavuştu veee bu konu burada kapandı:) çok şükür:) benden alışveriş yapan herkeze çook teşekkür ederim iyi günlerde kullanmanız dileği ile :)

benimde sizden aldıklarımdan küçük olanlar satıldı çok beğenmiştim halbuki ama giydiremedim aldığım fiyattan satıldırlar.
Bir tek en büyük olan lcw elbise kaldı onu kullnıyoruz ama hepsi çok temizlerdi teşekkürler.

satabilmenize sevindim elinizde kalmamış iyi olmuş:) burası çok iyiymiş bir sürü kişi faydalanıyor küçülenlerden.. bebeğimin çookk eşyasını dağıttım ama öylede kullanıp kullanmadıklarını bilmiyor insan en azından burda beğenip alıyoruz e bebeklerimize yeni ciciler almak için parada kazanıyoruz keşke daha önce keşfetseymişim:)

şortlar dışında diğer ürünler satıldı...4 tane şortumuz kaldı sadece 10 tl:) öznur60 hanımı bekliyorlar:)

beklettiğin için teşekkür ederim ... :16: hayırlı olsun ikimizede inş. daha güzel ürünler de buluşmak üzere :16:

Cicilerim geldi :) Nasıl güzeller, nasıl temizler, pırıl pırıl parlıyorlar. :nazar::nazar::nazar::nazar: Hele o hediye olarak gönderdiğiniz patiklere ne demeli. İnanın öpüp okşadım. Çooooooooooooooook teşekkür ederim.

Cicilerim geldi :) Nasıl güzeller, nasıl temizler, pırıl pırıl parlıyorlar. :nazar::nazar::nazar::nazar: Hele o hediye olarak gönderdiğiniz patiklere ne demeli. İnanın öpüp okşadım. Çooooooooooooooook teşekkür ederim.

çook sevindim beğenmenize biz hiç birini kullanamadık siz bizim yerimizede güle güle kullanın artık..ben size teşekkür ederim anlayışınız için..kızımın giyemediği başka güzel şeyler olursa koyarım yine....tekrar görüşürüz belki:) kendinize ve bebeğinize iyi bakın:) iyi günler..

Back