- 26 Kasım 2009
- 878
- 314
- 123
- 37
- Konu Sahibi askperisi87
-
1 /1.5 yaşa kadar her türlü temiz sıfır yada sıfıra yakın (yırtık sökük solma vs olmasın lütfen) yazlık/ kışlık ama özellikle süslü etek/elbise neyiniz varsa resim ve fiyatlarıyla konu altına yazabilirmisiniz kızlar.Toplu alım yapmak tercihim tabii cüzi fiyatlar belirtirseniz
Canim kiyafetlerimi biliyorsun kargonu pazartesi günü gönderdim... Kalan ürünlerden almak istediklerin olursa fiyatı düşünme mutlaka yardımcı olurum...1 /1.5 yaşa kadar her türlü temiz sıfır yada sıfıra yakın (yırtık sökük solma vs olmasın lütfen) yazlık/ kışlık ama özellikle süslü etek/elbise neyiniz varsa resim ve fiyatlarıyla konu altına yazabilirmisiniz kızlar.Toplu alım yapmak tercihim tabii cüzi fiyatlar belirtirseniz
Merakla bekliyorum halen gelen giden yokCanim kiyafetlerimi biliyorsun kargonu pazartesi günü gönderdim... Kalan ürünlerden almak istediklerin olursa fiyatı düşünme mutlaka yardımcı olurum...
Madem enterasan buluyorsunuz bu forumda ne işiniz var acaba mrk ettim...azda giyilse çok da giyilse sonuçta 2.el elbise oluyor.ihtiyaç sahiplerine Allah rızası için ücretsiz verilmeli diye düşünüyorum.3-5 lirayla zengin olmazsınız..
çok enteran buluyorum bu tarz konuları.
tütüleri bende yapıyorum canım hobi olarak,yinede çok teşekkürlercanım süslü etek elbise deyince yazayım dedim tütü etek yapıyorum http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tutu-yapiyorum.785884/ bak bi istersen
Bir nevi haklısınız ücretsiz veren hayırseverlerde vardır elbet forumda ama satanlarda kendi evlatlarına 3-5 parça birşey alabilmek için satıyorlar sanıyorum.Tabii uçuk fiyatlar belirtenleri bende anlamıyorum zaten küçülmüşler bir işinize yaramıyor bari başkasınında kısa süreli işi görülsün diye makul olunmalıazda giyilse çok da giyilse sonuçta 2.el elbise oluyor.ihtiyaç sahiplerine Allah rızası için ücretsiz verilmeli diye düşünüyorum.3-5 lirayla zengin olmazsınız..
çok enteran buluyorum bu tarz konuları.
Eki Görüntüle 1391343 lcw marka renklerde hafif solukluk vardir ucu 10 tl
Eki Görüntüle 1391345 hm marka
Eki Görüntüle 1391347 lcw marka
Eki Görüntüle 1391350 bluz hm sort ca marka
Eki Görüntüle 1391351 ca marka
Eki Görüntüle 1391355 child marka
Eki Görüntüle 1391356 kirmizi bluz lcw digerleri ca marka
Eki Görüntüle 1391358 ca marka
Eki Görüntüle 1391359 lcw marka
Eki Görüntüle 1391361 zara marka kot
Hepsi 12,18 ay begendikleriniz olursa fiyatta anlasiriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?