Bebek İkinci El kız bebek için cicilerinizi bekliyoruz/bulunmuştur

askperisi87

σ мємє вυяαуα gєℓє¢єк
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2009
878
314
123
37
1 /1.5 yaşa kadar her türlü temiz sıfır yada sıfıra yakın (yırtık sökük solma vs olmasın lütfen) yazlık/ kışlık ama özellikle süslü etek/elbise neyiniz varsa resim ve fiyatlarıyla konu altına yazabilirmisiniz kızlar.Toplu alım yapmak tercihim tabii cüzi fiyatlar belirtirseniz

Meraba ürünler benim degil ben satmaya yardimci oluyorum :)
Begendiklerin olursa fiyat beden vs knsuruz
Metaba

Canim kiyafetlerimi biliyorsun kargonu pazartesi günü gönderdim... Kalan ürünlerden almak istediklerin olursa fiyatı düşünme mutlaka yardımcı olurum...

Canim kiyafetlerimi biliyorsun kargonu pazartesi günü gönderdim... Kalan ürünlerden almak istediklerin olursa fiyatı düşünme mutlaka yardımcı olurum...

Merakla bekliyorum halen gelen giden yok Fiyatları yüksek tutmayan ve anlaşması zor biri olmadığın için inşAllah alışverişimiz dvam edecek sizinle

emek verip kıyafetlerini ekleyen herkese çok teşekkürler , beğendiklerime mesaj atıyorum yalnız 1-2 parça değil toplu alım enaz 6-7 parça olsun kargoya havaleye vs değsin.Ve lütfen pijama,içgiyim değilde kokoş süslü kız giyimleri bekliyorum

takım zara,elbiseler andywawa ve wenice çiçekli üst mont yurtdısından 1-2 kez giyildi bu grup da hepsini alana 50 olur

Eklentiler

• IMG_3442[1].JPG
    165,1 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_3455[1].JPG
    92 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_3594[1].JPG
    129,2 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_3593[1].JPG
    224,4 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_3596[1].JPG
    84,4 KB · Görüntüleme: 83
lcw marka renklerde hafif solukluk vardir ucu 10 tl
hm marka
lcw marka
bluz hm sort ca marka
ca marka
child marka
kirmizi bluz lcw digerleri ca marka
ca marka
lcw marka
zara marka kot
Hepsi 12,18 ay begendikleriniz olursa fiyatta anlasiriz.

azda giyilse çok da giyilse sonuçta 2.el elbise oluyor.ihtiyaç sahiplerine Allah rızası için ücretsiz verilmeli diye düşünüyorum.3-5 lirayla zengin olmazsınız..
çok enteran buluyorum bu tarz konuları.

azda giyilse çok da giyilse sonuçta 2.el elbise oluyor.ihtiyaç sahiplerine Allah rızası için ücretsiz verilmeli diye düşünüyorum.3-5 lirayla zengin olmazsınız..
çok enteran buluyorum bu tarz konuları.
Bir nevi haklısınız ücretsiz veren hayırseverlerde vardır elbet forumda ama satanlarda kendi evlatlarına 3-5 parça birşey alabilmek için satıyorlar sanıyorum.Tabii uçuk fiyatlar belirtenleri bende anlamıyorum zaten küçülmüşler bir işinize yaramıyor bari başkasınında kısa süreli işi görülsün diye makul olunmalı

solma olan 3 elbise hariç toplu fiyat belirtirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…