Bebek İkinci El Kız Bebek İçin Ciciler ve Oyuncaklar ..

ErsagBolu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014
7
0
0
Bolu
Eki Görüntüle 1117900

9-12 Mont 1-2 kere giyildi. 30 TL 12-18 Tüylü Mont yıkandı giyilmedi . 30 TL 9-12 Puanlı Yelek 30 TL Fırfırlı Tül Etek 9-12 ay 10 TL Kot elbise 1-1,5 yaş 10 TL Boleralı askılı elbise 6-9 ay 20 TL 22 No NiKe ayakkabı bi kaç kez giyildi. 40 TL Gezeer 23 No ev ayakkabısı hiç giyilmedi. 10 TL
Mor elbise 1-2 yaş 10 TL Şortlar 1-3 yaş arası tanesi 10 TL Lcw Hırka yıkandı giyilmedi. 20 TL

Konuşan Akıllı Telefon 3 Yaş 30 TL Eğitici Atari 25 TL Pilsan 100 lü havuz topu 30 TL

Valla ben de satıyorum benzer ürünler
çok az söylüyormuşum :)
kızıma uygun var mı diye bakayım dedim de şaşırdım yazmadan geçemedim kusura bakmayın

Aynen bende arkadaslara katiliyorum sortlarin tanesi 10 tl yazmissiniz sifiri kac tl 10.90 falanmi acaaba. Yazmayayim dedim dayanamadim...

Ya benin anlamadığım almıyosanız kalabalık yapmayın şortlar 0 ve markalı 1 tl mi olsun fiyatı herkes yorumu iyi yazıyı valla siz benim sattığım ürünleri kaça aldığımı biliyomusunuz hayır bilmiyosunuz yelekten bahsediliyo lcw malı değil neymil indirime girmiş şu fiyatmış ben indirimden almadım .nike ayakkabıları 85 tl ye aldm 10 tl mi satıyım 2 kere evde giyildi rica ediyorum . Gereksiz yorum yapmayın alan arkadaş olursa gerekli yorumu açıklamayı yaparum. İhtiyacm var satıyorumm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…