Kiz bebek erkek bebek belirtileri:)

Ben şuan hamile değilim ama kizim oldu 4 sene önce. Çok midem bulandı adet gecikmesinden 2 3 hafta sonra başladı 4 aya kadar devam etti.Bel agrım vardı.goguslerim de hemen ağrımaya başlamıştı.tatli eksi yeme konusu da ben tatlı yiyordum hep:)

Bende uc cocukda da hep tatlı yedim ıkı kız biri erkek ekşi hıc yemedim oğlan da guzellestm kızlarda cırkınlestm küçük kızımda yuzumu sivilceler bastı hatta

Selam kizlar. Herkes kiz ve erkek bebek belirtilerini yazabilirmi:) bakalim kimler ne belirtiler yasiyor:) ben ilk belirtimi yazayim ilk günden itibaren gögüs hassasiyeti oldu hele uclari inanilmaz agriyor ve hararet basmasi,,, cinsiyeti ögrenince yazarim insallah
As canım bnm kızımda 4 ay bulantim vardı koku hassaiyeti iştahsızlık vardı senin başka belirtilerin varmi cinsiyeti ogrenince yaz cnm

Selam kizlar. Herkes kiz ve erkek bebek belirtilerini yazabilirmi:) bakalim kimler ne belirtiler yasiyor:) ben ilk belirtimi yazayim ilk günden itibaren gögüs hassasiyeti oldu hele uclari inanilmaz agriyor ve hararet basmasi,,, cinsiyeti ögrenince yazarim insallah
Benim en baştan beri hiç mide bulantım olmadı.. Bel ağrılarım çok oldu.. Karnım top gibi çıktı.. Canım da hep tatlı şeyler yemek istedi.. Bunları okuyunca hemen bebeğimin erkek olduğunu düşündünüz dimiiii 🙃🤭 32 haftalık hamileyim ve kızımı kucağıma almak için gün sayıyorum hayırlısıyla gelsin inşallah..

Yani demem o ki ben inanmıyorum bu belirtilerin kızlara ya da erkeklere göre değiştiğini.. Bana herkes bu belirtilere bakarak bebeğin erkek demişti çünkü..

Benim hamileliğim hep kusmalı hastaneli serumlu geçti. 7.haftadan beri çok nadirdir sabahları kusmadığım. Hamile kaldığım andan itibaren ağzıma tatlı sürmedim canım hiç istemedi. Tuzlu, ekşi şeyler yedim. Cildim hiç bozulmadı. Güzelleştim. Karnım top gibiydi. Veeee oğlum 22 aylık 🧿🥰🤲

Benim en baştan beri hiç mide bulantım olmadı.. Bel ağrılarım çok oldu.. Karnım top gibi çıktı.. Canım da hep tatlı şeyler yemek istedi.. Bunları okuyunca hemen bebeğimin erkek olduğunu düşündünüz dimiiii 🙃🤭 32 haftalık hamileyim ve kızımı kucağıma almak için gün sayıyorum hayırlısıyla gelsin inşallah..

Yani demem o ki ben inanmıyorum bu belirtilerin kızlara ya da erkeklere göre değiştiğini.. Bana herkes bu belirtilere bakarak bebeğin erkek demişti çünkü..
Ben hamileliğimi öğrenmeden önce rüyamda kız çocuğu dünyaya getirmiştim ama adı belli değildi :) 2 3 hafta geçtikten sonra hamile olduğumu öğrendim. Şimdi 6 haftalık hamileyim. Ve sadece göğüs ağrısı arada da kasık ağrısı var belirti olarak. Ne bulantı yaşıyorum ne de koku hassasiyeti Hep içime kız bebeğimiz olacağı doğuyor ama bulantım yok diyordum :) yaşadıklarınızı okuyunca benim de neden olmasın dedim ki şimdi ☺

Ben hamileliğimi öğrenmeden önce rüyamda kız çocuğu dünyaya getirmiştim ama adı belli değildi :) 2 3 hafta geçtikten sonra hamile olduğumu öğrendim. Şimdi 6 haftalık hamileyim. Ve sadece göğüs ağrısı arada da kasık ağrısı var belirti olarak. Ne bulantı yaşıyorum ne de koku hassasiyeti Hep içime kız bebeğimiz olacağı doğuyor ama bulantım yok diyordum :) yaşadıklarınızı okuyunca benim de neden olmasın dedim ki şimdi ☺
Olabilir tabi ki.. Bu arada benimde içimden hep kız geçiyordu.. Hatta 12. Haftamda doktor bana erkek dedi.. 17. Haftamda kadar da erkek dedi.. Eşimle alışverişe bile başlamıştık düşünün o kadar net erkekti.. Ama ben arada diyordum ki eşime yaa sanki kız olacak gibi hissediyorum bi de bakmışız kız olmuş falan diyordum 😂eşimde tabi biliyor hep kız çocuğum olsun istedim bana diyordu ki oğlum alınacak küsecek sana.. Hep kız istedin o yüzden öyle hissediyorsun demişti😂

Ph değerine görede çıkıyormuş 7 ise kız 6 ise erkek

Bende 10. Haftama gireceğim kızlar. Ben de mide bulantısı çok yaşamadım . Bende aşırı kıllanma oldu bacaklar ve göbekte. Ateş basması olmadı tersine donuyorum elim ayağım buz dolabı gibi. Sadece turşu suyu çok istedi canım diğer hiç bir şeyi canım istemedi hatta çok sevdiğim yiyeceklerden bile tiksindim deyim tatlıda yiyorum tuzluda ekşide sadece dediğim gibi hiç turşu sevmeyen ben bir gün kana kana turşu suyu içtim😃 şimdilik hafif bir kasıklarda şişme var . Adetinin gecikmesinden beri göğüs ağrısı yaşıyorum ben bazen acayip artıyor bazen de hafifliyor. Duygu durumumda fazla değişmedi aynıyım duygusallık falan yaşamadım henüz sadece bol bol uyuyorum böyle bıraksalar 24 saat uyurum 😅 öyle uykuya düştüm 😅 bazende arada kalça ağrısı oluyor bel değil kalça ☺️ Bende bırakayım buraya bakalım öğrenince bende yazarım inşallah ☺️☺️

Bende yazayım bari. Ben gebeliğimi bel ağrısı ve kasık batmalarıyla öğrendim. Bel ve kasık ağrılarım 7. Haftaya kadar devam etti sonra mide bulantıları ve kusmalar başladı. Halada kusarım, koku hassasiyetimde var. Sigara, türk kahvesi, et, buzdolabı ve sakatat kokusuna tahammülüm yok. Göğüs uçlarımda hassasiyet var hala dokunmaya gelmiyor. Birde ekşi istiyordum baya şu zamana dek artık ekşi canım istemiyor. Tatlı da o kadar istemiyor. Ama ekşi baya canım çekmişti turşuyu limon suyuna banıp yerdim o derece. Şimdi buz canım çekiyor soğuk şeyler 🤣 benim bıcırıkta bi alem. Kışın ortası buzlu su dondurma yedirtti bana 🤣 bu kadar şimdilik bende cinsiyeti belli olunca yazarım.

Kzıımda ; ilk 3 ay su dahil içemedim. Tatlı ekşi acı yedim sürekli . Beyaz ev ve köfteden tiksindim ..
Şimdi erkek bebeğe hamileyim 2. Gebeliğim ; ilk 2 ay hafif bulantı oldu . Nadir kustum diyebilirim . Hiçbirşeyden tiksinmedim .. aşırı tatlı düşkünlüğüm var ..

ilk gebeliğimin başlarında aşırı gögüs hassasiyeti ve aşırı halsizlik yaşadım arada midem bulandı ama hiç kusmadım gayet iyidim son haftalara kadar ağrı sancı yaşamadım gayet hareketli ve rahattım saatlerce yürüyebilirdim
bu kez erkek hamile olduğum aklımın ucundan bile geçmeden kusmaya başladım yedi aydır ne yesem çıkarıyrum halsizlik daha da fazlaydı ilk zamanlar huzursuz bacak sendromu dahi oldu 24. haftadan beridirde çatı ağrısı çekiyorum sokağın başına gitsem saatlerce yürümüş gibi yoruluyorum kzıımda canım hep tatlı çrkti bu kez daha çok tuzlu cinsiyet farkından mı bilemem ama iki hamileliğim birbirinden çok farklı :D

Bende 10. Haftama gireceğim kızlar. Ben de mide bulantısı çok yaşamadım . Bende aşırı kıllanma oldu bacaklar ve göbekte. Ateş basması olmadı tersine donuyorum elim ayağım buz dolabı gibi. Sadece turşu suyu çok istedi canım diğer hiç bir şeyi canım istemedi hatta çok sevdiğim yiyeceklerden bile tiksindim deyim tatlıda yiyorum tuzluda ekşide sadece dediğim gibi hiç turşu sevmeyen ben bir gün kana kana turşu suyu içtim😃 şimdilik hafif bir kasıklarda şişme var . Adetinin gecikmesinden beri göğüs ağrısı yaşıyorum ben bazen acayip artıyor bazen de hafifliyor. Duygu durumumda fazla değişmedi aynıyım duygusallık falan yaşamadım henüz sadece bol bol uyuyorum böyle bıraksalar 24 saat uyurum 😅 öyle uykuya düştüm 😅 bazende arada kalça ağrısı oluyor bel değil kalça ☺️ Bende bırakayım buraya bakalım öğrenince bende yazarım inşallah ☺️☺️
Kız mı? 😁

Konunun üstünden çok zaman geçmiş ama benim kız bebeğim olacak.12. Haftadayım şu ana kadarki belirtiler Uyku, yorgunluk, miskinlik ve tembellik hali. Tatlı çay kahve nefret ettim. Acı ve ekşiye aşırı düşkün oldum. Göğüslerim aşırı derecede büyüdü kalçalarım daha 2. Ayda genişledi. İdrar rengi ne kadar su içersem içeyim koyu mattı. Mide bulantım hafifti genelde aç olmama rağmen yemek yiyemiyodum ama istifra etmedim

Ve normalde peynir süt gibi şeylere düşkünlük erkek bebek derler ama ben peynir çok yiyorum. Yüzük testi yuvarlak çizdi çin takvimi tutmadı rus takvimi tuttu.

Back
X