- 25 Nisan 2020
- 961
- 1.564
- 43
- 34
- Konu Sahibi Sonbahar12345
Selam kizlar.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
As canım bnm kızımda 4 ay bulantim vardı koku hassaiyeti iştahsızlık vardı senin başka belirtilerin varmi cinsiyeti ogrenince yaz cnmSelam kizlar. Herkes kiz ve erkek bebek belirtilerini yazabilirmi:) bakalim kimler ne belirtiler yasiyor:) ben ilk belirtimi yazayim ilk günden itibaren gögüs hassasiyeti oldu hele uclari inanilmaz agriyor ve hararet basmasi,,, cinsiyeti ögrenince yazarim insallah
Benim en baştan beri hiç mide bulantım olmadı.. Bel ağrılarım çok oldu.. Karnım top gibi çıktı.. Canım da hep tatlı şeyler yemek istedi.. Bunları okuyunca hemen bebeğimin erkek olduğunu düşündünüz dimiiiiSelam kizlar. Herkes kiz ve erkek bebek belirtilerini yazabilirmi:) bakalim kimler ne belirtiler yasiyor:) ben ilk belirtimi yazayim ilk günden itibaren gögüs hassasiyeti oldu hele uclari inanilmaz agriyor ve hararet basmasi,,, cinsiyeti ögrenince yazarim insallah
Ben hamileliğimi öğrenmeden önce rüyamda kız çocuğu dünyaya getirmiştim ama adı belli değildi :) 2 3 hafta geçtikten sonra hamile olduğumu öğrendim. Şimdi 6 haftalık hamileyim. Ve sadece göğüs ağrısı arada da kasık ağrısı var belirti olarak. Ne bulantı yaşıyorum ne de koku hassasiyeti Hep içime kız bebeğimiz olacağı doğuyor ama bulantım yok diyordum :) yaşadıklarınızı okuyunca benim de neden olmasın dedim ki şimdi ☺Benim en baştan beri hiç mide bulantım olmadı.. Bel ağrılarım çok oldu.. Karnım top gibi çıktı.. Canım da hep tatlı şeyler yemek istedi.. Bunları okuyunca hemen bebeğimin erkek olduğunu düşündünüz dimiiii32 haftalık hamileyim ve kızımı kucağıma almak için gün sayıyorum hayırlısıyla gelsin inşallah..
Yani demem o ki ben inanmıyorum bu belirtilerin kızlara ya da erkeklere göre değiştiğini.. Bana herkes bu belirtilere bakarak bebeğin erkek demişti çünkü..
Olabilir tabi ki.. Bu arada benimde içimden hep kız geçiyordu.. Hatta 12. Haftamda doktor bana erkek dedi.. 17. Haftamda kadar da erkek dedi.. Eşimle alışverişe bile başlamıştık düşünün o kadar net erkekti.. Ama ben arada diyordum ki eşime yaa sanki kız olacak gibi hissediyorum bi de bakmışız kız olmuş falan diyordumBen hamileliğimi öğrenmeden önce rüyamda kız çocuğu dünyaya getirmiştim ama adı belli değildi :) 2 3 hafta geçtikten sonra hamile olduğumu öğrendim. Şimdi 6 haftalık hamileyim. Ve sadece göğüs ağrısı arada da kasık ağrısı var belirti olarak. Ne bulantı yaşıyorum ne de koku hassasiyeti Hep içime kız bebeğimiz olacağı doğuyor ama bulantım yok diyordum :) yaşadıklarınızı okuyunca benim de neden olmasın dedim ki şimdi ☺
Ph değerine görede çıkıyormuş 7 ise kız 6 ise erkekSelam kizlar. Herkes kiz ve erkek bebek belirtilerini yazabilirmi:) bakalim kimler ne belirtiler yasiyor:) ben ilk belirtimi yazayim ilk günden itibaren gögüs hassasiyeti oldu hele uclari inanilmaz agriyor ve hararet basmasi,,, cinsiyeti ögrenince yazarim insallah
O nasıl yapılıyor canımPh değerine görede çıkıyormuş 7 ise kız 6 ise erkek
Kız mı?Bende 10. Haftama gireceğim kızlar. Ben de mide bulantısı çok yaşamadım . Bende aşırı kıllanma oldu bacaklar ve göbekte. Ateş basması olmadı tersine donuyorum elim ayağım buz dolabı gibi. Sadece turşu suyu çok istedi canım diğer hiç bir şeyi canım istemedi hatta çok sevdiğim yiyeceklerden bile tiksindim deyim tatlıda yiyorum tuzluda ekşide sadece dediğim gibi hiç turşu sevmeyen ben bir gün kana kana turşu suyu içtimşimdilik hafif bir kasıklarda şişme var . Adetinin gecikmesinden beri göğüs ağrısı yaşıyorum ben bazen acayip artıyor bazen de hafifliyor. Duygu durumumda fazla değişmedi aynıyım duygusallık falan yaşamadım henüz sadece bol bol uyuyorum böyle bıraksalar 24 saat uyurum
öyle uykuya düştüm
bazende arada kalça ağrısı oluyor bel değil kalça
Bende bırakayım buraya bakalım öğrenince bende yazarım inşallah
![]()
Daha belli değil canım belli olunca yazıcam 16. Haftada inş 13. Haftadayız dahaKız mı?