Bebek İkinci El kiz bebek doguracaklar icin inanilmaz firsat!!!

katra212121

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2016
336
168
33
42
hastane cikislari tulumlar bereler..yani anlayacaginiz dogacak bir kiz bebege uygun hersey elimde mevcud.buraya resim atamiyorum.isteyene watsaptan tamaminin fotosunu atabilirim.tamami 270 tl.uzerine 90 tl degerinde sadece bikez mevlidte giydirdigim bandanali corapli ayakkabili 0-3/3-6 aya olabilen kutusunda mukemmel bir gelinlik yine kutusunda indirimle 50 tl gibi cok uygun fiyata aldigim fakat besigime montelenmedigi icin kullanamadigim sifir chicco fairy tale donence ve iki kez kullanilmis 38 tl degerinde wee baby manuel gogus pompasi yine kutusunda verilecektir.asla pisman olmayacaksiniz.bu firsat kacmaz.sadece ustune hediye verecegim mevlid takimi gelinlik,donence ve gogus pompasi 178 tl degerinde.kaldiki tum bebek kiyafetleriyle birlikte 270 tl satiyorum.

Son düzenleme:
Merhaba, 10 günlük kız bebeğim var. Mevlüt kıyafeti ve dönence almak istiyorum. Onları görebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…