Kiz Bebek Cinsiyet Ultrason Foto

doktorunuz yorumlamadımı ? buaraya böyle usg resimleri koymak kişileri korkutabilir nazar degmesi acısından ben netten araştırdım sende bak istersen

canım ben bu konuyu ilk açtığın günden beri göryürum fakat tarayıcım yok fotoyu pcye atamadım, cdler var elimde, ondan da kesit almaya çalıştım olmadı, o yüzden koyamadım.
neden karşılaştırmak istiyosun ki fotoları, şüpheleniyo musun?

Netten nazar değmez. Nazar değebilmesi için fiziksel yakınlık gerekir. Resmi kişi kendine özel olduğu için koymak istemeyebilir.

kizlar ben 21+2 gunluk hamileyim ve ben hollandada yasiyorum bizim burda 20. haftada bakiyorlar cinsiyetine yanilma payi olmasin diye benim dr kiz dedi cinsiyetine cok sevindik allah herkesin gonlune gore versin fakat ben bir kere daha ultrason girmek istiyorum 2. kez duymak istiyorum cinsiyetinden tam emin olmak icin ama dedigim gibi burda kolay kolay ultrason cektiremiyorsun o yuzden baska cinsiyet fotolari ile kiyaslamak istedim.
Simdiden basladim pembe seyler almaya ama bir yandanda dusunuyorum yanilmis olabilirmi diye...
ins yanilmamistir...

o kadar beklediklerine göre doğrudur büyük ihtimalle, mesela benim kızımın cinsiyet fotosunda gayet net belli hemde 15 haftalıkdı daha, kesin bi şekilde belli değilmi fotoda senin ki?
çok şaşırdım ayrıca, Hollanda gibi bi ülkede neden usg ye girmek zor, çok enteresan!

o kadar beklediklerine göre doğrudur büyük ihtimalle, mesela benim kızımın cinsiyet fotosunda gayet net belli hemde 15 haftalıkdı daha, kesin bi şekilde belli değilmi fotoda senin ki?
çok şaşırdım ayrıca, Hollanda gibi bi ülkede neden usg ye girmek zor, çok enteresan!

buyuk bir ihtimal dogrudur ama iste ne biliyim tam emin olmak icin cunku basliyoruz pembeler almaya. canim burda usg'ye girmek zor degilde istedigin zaman giremiyorsun eger doktorun gerek duyarsa girersin.

ne bileyim, burda her muayanede ultrasona mutlaka giriyoruz, değişik bi uygulama var demek ki orada.

ne bileyim, burda her muayanede ultrasona mutlaka giriyoruz, değişik bi uygulama var demek ki orada.

canim burda ultrason ilk uc ay dan sonra fazla onemli degil ebeler gerek gormedikce ilk uc ay dan sonra kolay kolay ultrasona amazlar her ay burdada rutin kontroller var tabii ki ama elleriyle bebge dokunarak kontrol edilio ultrason burda parali turkiyedeki gibi malesef her ay goremiyoruz bebeklerimizi hee istersek parayla 100 -200 euro ya 3 boyutlu kendi isteginle gidip istedigin kadar bakabilirsin burdaki sistem boyle napcan baska cunku herkes sigortasini kendisi oder Turkiyedeki gibi ssk bagkur vs yok her ay belese karsilasin bu gevurlar yok muuuuu ??? banada kiz dediler ben 18 haftalikken baktirmistim daha hic goremdim ondan beridir sadece kalp atislarini dinletiyolar her gittigimde :KK43: olsun oda yetiyo zaten 5 hafta sonra kismetse kavusucaz kizimla .. Allah herkese hayirli dogumlar nasip etsin ..:CüvCüv:yerimseniben

Canım arkadaşım sen yinede pembe şeyler alma hem kızın hem erkeğin giyeceği sarı yeşil turuncu gibi şeyler al bi garantile kendine göre ondan sonra yap alışverişini. Ayrıca benim arkadaşıma dr 9 ay boyunca kzı dedi oğlu oldu :KK70::KK70::KK70: ayrıca bende 16 günlük bir kız annesiyim sakın büyük şeyler almaa pantolon ve iç zıbınları küçük küçük ve çok al en çok iç zıbına çıtçıtlı badilere ve pantolona ihtiyacın olacak anniiş tavsiyesi :KK66:

arkadaşlar ben alakasız bi soru soracam size. ultrason resmi çekiyoya doktor o resimde
1CRL 0.74 CM 6w4d yazıyo. bana bunun açıklamasını yapar mıısnız az çok tahmin ediyorumda başkasından duymak daha iyi gelecek :))) doktor söylmedi neyin ne olduğunu son dakikalarda aldı beni muayeneye. şimdiden teşekkrler

Valla benim kızım 17.haftada gösterdi kendini ama şimdi resime bakarken bir kolunun diğerinden daha zayıf olduğunu farkettim panik oldum sizce neden böyledir???

arkadaşlar ben alakasız bi soru soracam size. ultrason resmi çekiyoya doktor o resimde
1CRL 0.74 CM 6w4d yazıyo. bana bunun açıklamasını yapar mıısnız az çok tahmin ediyorumda başkasından duymak daha iyi gelecek :))) doktor söylmedi neyin ne olduğunu son dakikalarda aldı beni muayeneye. şimdiden teşekkrler

canım bebeğinin boyu 7 mm ve hafta olarak 6 hafta 4 günle uyumlu demek.

X