Kiz Bebek Anneleri Dikkat!!!!!!!

esennil

Guru
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2007
358
1
48
Sabah Kk De Bir Annenin Yazisini Okudum.kiz Bebğimin Vajinasi Yapişik Diyor.kizim 1 Yaşinda Ve Uyanmasini Bekledim Evet Benim Bebeğim De Kilolu Ve Vajina Deliği Yok.orda Yer De Yok Sadece Idrari Için Var.lütfen Bilgisi Olan Paylaşsin.kiz Anneleri Siz De Bebeklerinizinkine Bakin.ben Hemen Yarin Doktora Gideceğim.sonucu Bildiririm Size.

canım ya gerçekten mi yok belki görememişsindir toplu olduğu için benim oğlum var ama konu dikkatimi çekti inşallah yanlış görmüdoktordan geldikten sonra habersiz bırakma merak ettim şimdi

Sabah Kk De Bir Annenin Yazisini Okudum.kiz Bebğimin Vajinasi Yapişik Diyor.kizim 1 Yaşinda Ve Uyanmasini Bekledim Evet Benim Bebeğim De Kilolu Ve Vajina Deliği Yok.orda Yer De Yok Sadece Idrari Için Var.lütfen Bilgisi Olan Paylaşsin.kiz Anneleri Siz De Bebeklerinizinkine Bakin.ben Hemen Yarin Doktora Gideceğim.sonucu Bildiririm Size.

allah allah ilk kez duydum boyle bisey ...benim kizim uyuyo suan yarin ilk isim bakicam...allah sifalar versin canim

bende ilk kez duyuyorum ya böyle bişey olsa mutlaka uzmanlar uyarır kontrol edin demezler mi? ..geçmiş olsun ya bizi de bilgilendir arkadaşım doktora gidince.

canım tabi vajinası olmayan kişiler var yani bu tür bir rahatsızlık var ama nasıl oluyor onu bilmiyorum ........... inşallah hjer şey yolundadır yani bir sorun çıkmamıştır.

bende duymuştum böyle ir kaç kez sağdan soldan ama hiç kızıma bakmak aklıma gelmemişti şimdi uyanınca bende bakacağım

benim doktor her gidisimizde bakar mutlaka o bolgesine demek ki kadinin bildigi varmis bende niye bakiyor diyordum :)
ama bir bilgim yok canim hemen doktora gortur

X