Doğuma Hazırlık Kız bebeğime isim???!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oslemm87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar bugün yarın doğum yapıcam ama daha bebeğime isim bulamadım tavsiyeleriniz nelerdir? Babası dilara diyor ama ben pek istemiyorum sizce dilara ismi nasıl? Sizin önerebileceğiniz isimler nelerdir??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence masal ismi çok hoş :) düşünebilirsiniz :)

note3 kadinlar_klubü

Burçe Lina Elvan Elçin Simla cok guzel ismler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar bugün yarın doğum yapıcam ama daha bebeğime isim bulamadım tavsiyeleriniz nelerdir? Babası dilara diyor ama ben pek istemiyorum sizce dilara ismi nasıl? Sizin önerebileceğiniz isimler nelerdir??

Benim adım Müge, sadece fransa da yetişen inci çiçeğinin diğer adıdır, ben adımı çok seviyorum,
ayrıca iki isimde verebilirsin mesela benim annem sibel melek , ben gözde müge :8::8:

Teşekkür ederimm hepinize gerçekten hepsi güzel isimler

Burcu, Sena, Ayla, Melis, Yaren :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Hayırlı doğumlar şimdiden :17:

dini bir isim düşünürseniz.....
ravza : temiz bahçe anlamında
ikra: arapça oku anlamında ,peygamberimize gelen ilk vahiy

İpek,Melis,Gökçe,Beril benim favorilerim.

Back