Kız bebeğe isim konusunda lütfen yardım ❤️❤️

Sevoo62

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2021
115
76
Merhaba kızlar. Bir kızımızın olacağını öğrendik çok şükür. Aklımızda 7-8 tane isim var ama bir türlü eleyemiyoruz. Yardımcı olur musunuz? Sizce hangisi daha güzel?
Masal
Türkü
Turna
Mısra
Nefes
Kumsal
Beste
Maral
İsimler bunlar. Aralarından bir türlü seçemedik

Kumsal ve masal güzelmiş. Diğerlerini sevmedim.

En güzeli Mısra bence

Listenden sadece Beste hoşuma gitti. Tümüne.ç bakınca sanki müzikle çağrışımlı isimler istediğini düşündüm; Arya, Neva, Ezgi değerlendirilebilir istersen:)

Listenden sadece Beste hoşuma gitti. Tümüne.ç bakınca sanki müzikle çağrışımlı isimler istediğini düşündüm; Arya, Neva, Ezgi değerlendirilebilir istersen:)
Evet müzikle ilgili isimler istedik biraz. Bu söylediklerin de güzel isimler. Onlar da aklımızda

Melin ismini de duymustum ben,ama listendekilerin hicbirini begenemedim acikcasi.Yine en guzeli beste yada masal ama bana onlarda kotu geliyor
Eftun,eftalya,eyşan,mihrimah,duruyuda düşün istersen..

1 kumsal hoş geliyor kulağa 2 nefes güzel öbürleri hoşuma gitmedi tabi kararı verecek olan sizsiniz sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah

Arkadaşım kızına kumsal adını koyacak. Bence güzel bir isim benim de kızım olacak inşallah ama çift isim koyacağım

Hepsi çok güzel ❤

Bir tek Kumsal hoşuma gitmedi. İsim gibi gelmiyor Kumsal bir türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…