Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kumsal ve masal güzelmiş. Diğerlerini sevmedim.Merhaba kızlar. Bir kızımızın olacağını öğrendik çok şükür. Aklımızda 7-8 tane isim var ama bir türlü eleyemiyoruz. Yardımcı olur musunuz? Sizce hangisi daha güzel?
Masal
Türkü
Turna
Mısra
Nefes
Kumsal
Beste
Maral
İsimler bunlar. Aralarından bir türlü seçemedik
En güzeli Mısra benceMerhaba kızlar. Bir kızımızın olacağını öğrendik çok şükür. Aklımızda 7-8 tane isim var ama bir türlü eleyemiyoruz. Yardımcı olur musunuz? Sizce hangisi daha güzel?
Masal
Türkü
Turna
Mısra
Nefes
Kumsal
Beste
Maral
Teşekkür ederimKumsal ve masal güzelmiş. Diğerlerini sevmedim.
Çok teşekkür ederimBeste ve Kumsal dışındakileri beğenmedim.
Teşekkür ederimMasal, kumsal ve belki beste diyorum
Evet müzikle ilgili isimler istedik biraz. Bu söylediklerin de güzel isimler. Onlar da aklımızdaListenden sadece Beste hoşuma gitti. Tümüne.ç bakınca sanki müzikle çağrışımlı isimler istediğini düşündüm; Arya, Neva, Ezgi değerlendirilebilir istersen:)
1 kumsal hoş geliyor kulağa 2 nefes güzel öbürleri hoşuma gitmedi tabi kararı verecek olan sizsiniz sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallahMerhaba kızlar. Bir kızımızın olacağını öğrendik çok şükür. Aklımızda 7-8 tane isim var ama bir türlü eleyemiyoruz. Yardımcı olur musunuz? Sizce hangisi daha güzel?
Masal
Türkü
Turna
Mısra
Nefes
Kumsal
Beste
Maral
Neva +1Listenden sadece Beste hoşuma gitti. Tümüne.ç bakınca sanki müzikle çağrışımlı isimler istediğini düşündüm; Arya, Neva, Ezgi değerlendirilebilir istersen:)