• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız arkadaş sorunum

canım ben seni anlıyorum var böyle tipler hayat bu ,iş yaşamında bile karşılaşıyorsun.bu seferde çalışman göze batıyor fesat insan çok yok değil.bir iki arkadaş yetiyor bana. bir arkadaş için sırf güzel olduğu için ortama çağırmayalım diyeni bile duydu bu kulaklar.illaki karşına iyi niyetli bir arkadaş çıkar herhalde.dünyada herkes düzgün karakterli değil.sevgşliler gününde çiçek alan arkadaşım herkesin için de bana sana çiçek yokmu böyle işlerle alakan yok herhalde diyip kahkaha atmıştı ortamda erkekler de vardı. yani bu tip davranışlar karaktersiz insanların davranışlardır.
Ne de güzel özetlemişsin aynen de öyle benim anlatmaya çalıştığım buydu tamda ama herkes tuttu bi sanki çok egoluymuşum ben güzelim zengınım diye mıllete hava atıyorum gibisinden yazdı böyle biri değilim bunu yapan insanlar çok fazla var etrafında biton insan var ama o karekterde biri değilim yani o yuzden yapamıom ben ondan yalnızız belkıde

Sorunu bilsem bende açmazdım konuyu buraya ya :KK70: ya aslında ö

yok ya burda sadece olan milletin dediğini yazdım yani akraba hısım vs vs bılırsın aynen bağlılık iyi değil ya

Dediğim gibi sorun sende.

Sene 2000 olmamış daha ben ünideyim.

Bölümde bir kız vardı. Gerçekten güzeldi. Ve tek arabayla gelen oydu. Hem de yeni güzel bir şeydi.

Ailesi falan da baya okumuş insanlardı. Ama hiçbir zaman kendini izole etmedi.

Ben GÜZELİM VE ZENGİNİM diye imaj çizmedi. Hatta giderken olabildiğince arabasına alır bizi, gideceğimiz yere kadar bırakır falandı. Hani pati falan çekip giden bir görgüsüz değildi.

Ama sen aşırı zengin de değilim diyorsun, aşırı güzel de değilim diyorsun. O zaman hatayı kendinde ara. Herkes kötü değil ya..

sana birşey söyliyeyim ben arkadaşı için neredeyse canını verecek cinsten biriydim sonra baktım milletin totolar tavan yapmış kazık atan atana orda durun dedim sonra bende tarzımı değiştirdim öyle olunca da ona göre dostlukların oluyor inan bir de erkek arkadaş olunca kızlar pek yanaşmak istemiyor bir yere giderken sıkıntı çıkar falan diye genelde tek tabancalar tercih ediliyor :KK14:
Erkek arkadaşım Türk değil kızlarla gezmem tozmamda sıkıntı cıkarmaz ya :) aynen en ufak değer verdin mi toto tavan oluyor dedıgın gıbı size şöyle diyim çevremdeki okuldakı kızlar bu tarz benım ın kızlarından farkınyok :D

Dediğim gibi sorun sende.

Sene 2000 olmamış daha ben ünideyim.

Bölümde bir kız vardı. Gerçekten güzeldi. Ve tek arabayla gelen oydu. Hem de yeni güzel bir şeydi.

Ailesi falan da baya okumuş insanlardı. Ama hiçbir zaman kendini izole etmedi.

Ben GÜZELİM VE ZENGİNİM diye imaj çizmedi. Hatta giderken olabildiğince arabasına alır bizi, gideceğimiz yere kadar bırakır falandı. Hani pati falan çekip giden bir görgüsüz değildi.

Ama sen aşırı zengin de değilim diyorsun, aşırı güzel de değilim diyorsun. O zaman hatayı kendinde ara. Herkes kötü değil ya..
Sen beni anlamadın neyse boşver anlayanlar anladı

Ne de güzel özetlemişsin aynen de öyle benim anlatmaya çalıştığım buydu tamda ama herkes tuttu bi sanki çok egoluymuşum ben güzelim zengınım diye mıllete hava atıyorum gibisinden yazdı böyle biri değilim bunu yapan insanlar çok fazla var etrafında biton insan var ama o karekterde biri değilim yani o yuzden yapamıom ben ondan yalnızız belkıde
Onu yapanlar gibi yapsaydın zaten şu an arkadaş problemi yaşamazdın. O egosu tavan yapmış, havalı kişilerce ekibe alınırdın bir an bile yalnız kalmazdın. Böyle de bir güruh var havalı olanlarla ekip oluyorlar hava basa basa geziyorlar amaaan çok boş.:KK47:

Erkek arkadaşım Türk değil kızlarla gezmem tozmamda sıkıntı cıkarmaz ya :) aynen en ufak değer verdin mi toto tavan oluyor dedıgın gıbı size şöyle diyim çevremdeki okuldakı kızlar bu tarz benım ın kızlarından farkınyok :KK70:
yok erkek arkadaşın sıkıntı yapar demiyorum karşı taraf bundan çekiniyordur aman bunun başı bağlı hiç bulaşmayalım modunda oluyorlar genelde sen tavrını koyduktan sonra emin ol kendin gibi arkadaşların olur denedim gördüm şimdiki dotluklarımdan da çok memnunum :KK14:

Onu yapanlar gibi yapsaydın zaten şu an arkadaş problemi yaşamazdın. O egosu tavan yapmış, havalı kişilerce ekibe alınırdın bir an bile yalnız kalmazdın. Böyle de bir güruh var havalı olanlarla ekip oluyorlar hava basa basa geziyorlar amaaan çok boş.:KK47:
Aynen öyle ama benım karekterıme ters napım yanı sırf arkadasım olsun diyede öyle yapamam ki hoş :/

yok erkek arkadaşın sıkıntı yapar demiyorum karşı taraf bundan çekiniyordur aman bunun başı bağlı hiç bulaşmayalım modunda oluyorlar genelde sen tavrını koyduktan sonra emin ol kendin gibi arkadaşların olur denedim gördüm şimdiki dotluklarımdan da çok memnunum :KK14:
He bak o olabilir zaten korktum ya o 2dostumdan sonra ben anlamıom kı dunyada bıton erkek var yahu insan dostunun sevgılısıne yazacak kadar nasıl çirkinleşebilir kızlardan sogumamda bunla basladı genelde sevgılısı olan kısılerle konusmayı tercıh etmeyr basladım korkumdan

Aynen öyle ama benım karekterıme ters napım yanı sırf arkadasım olsun diyede öyle yapamam ki hoş :/
Ben de yüksek sesle bağıra bağıra konuşup gülenlerden olamam mesela. Herkesin yapısı farklı. O yüzden dedim ya kendin ol. Benim o tek arkadaşım da "Seni o diğer üçüne değişmem." der. Derdini, mutluluğunu ilk önce benimle paylaşır. Aradaki fark budur işte.

Aman bu da yeni replik galiba.

“sen beni anlamadın, anlayan anladı”

Anlamayana sor bakalım karşı tarafa kendini ne kadar anlatabildin.
Direk yargısız ınfaza basladın az yazılan yorumlara bak gözünü seviyim bir üye arkadas anlatmak istedıgımı yazmıs hatta onu oku anlarsın o zaman belkı.

He bak o olabilir zaten korktum ya o 2dostumdan sonra ben anlamıom kı dunyada bıton erkek var yahu insan dostunun sevgılısıne yazacak kadar nasıl çirkinleşebilir kızlardan sogumamda bunla basladı genelde sevgılısı olan kısılerle konusmayı tercıh etmeyr basladım korkumdan
hayır canım öyle 2 kişinin hareketini çoğunluğa mal etmen çok yanlış çirkinleşen inan anne babana kadar bile çirkinleşebilir eski arkadaşlarına yaş oranı da ilgili bundan sonra yaşın ilerliyeceği için daha olgun kimseler çıkar artık karşına merak etme

Direk yargısız ınfaza basladın az yazılan yorumlara bak gözünü seviyim bir üye arkadas anlatmak istedıgımı yazmıs hatta onu oku anlarsın o zaman belkı.

Koordinat vererek konu yönlendirme:KK59:. Üyeler seni ifade ediyor herhalde. Konuyu açan sensin, herkesin yorumunu okumak zorunda değil ki herkes, normalde konu sahibinin yorumuna odaklanır insanlar.

Kendisi ile barisik kompleksiz bir kadin bulursan samimi bir dostlugun tadina varmak icin
bana da haber ver :KK14:

Erkekler bile biliyor kadinlar arasindaki kiskancligi..
Erkeklerin dostluklarina imreniyorum zaten.
Etrafimdaki kadinlarin "dostluklarina" bakinca hepsi birbirine canimli cicimli laf sokuyor..
Aklin hayalin durur.. iltifatmi aldim yoksa hakaretmi edildi diye sasarsin. Öyle kelime oyunlari öyle sinsilik erkeklerde hic görmedim..ne diyorsalar o.. dümdüz.
Cook fenayiz cokk :KK59:

kötü bir insan değilim ama sırf maddi durumum iyi gelecekteki işim hazır ve güzelim diye(aslında kendimi güzel bulmuyorum çirkin değilim ama normalim.) kızların bana yaptıkları saçmalıklardam bıktım ve hepsıyle ılıskımı kestım zaten işleri düşünce arasınlar hep

Sıkıntı sizin bu düşünce tarzınızda maalesef.
Ya ben burada açılan kız arkadaş sorunlarını anlayamıyorum. Bakın siz eğer kendiniz nasılsanız,karşınıza çıkan,size gelen insanlarda o tiptir. Ben şu ana kadar hiç bir arkadaşımdan kazık yemedim,kıskanılmadım,kuyum kazılmadı arkamdan. Kötü bir arkadaşınız olmasını istemiyorsanız,arkadaş seçmesini bilmelisiniz. Hep kötü arkadaş seçiyorsanız,dönüp bir de kendinize bakmalısınız. Bu tavrınızı değiştirin. Arkadaşlık çıkar ilişkisi ve zaman geçirmelik bir insan değildir. Ailem kadar güvendiğim,her şeyimi emanet edeceğim can dostlarım var çok şükür. Çok arkadaş hiçbir şeydir. Ama üç-dört tane can dost her şeydir. İnşAllah yakın bir arkadaşınız olur ileride.

zenginliğinden güzelliğinden değil de davranışlarından kaynaklı olmasın bu durum.

bir düşün istersen kk de bile bayağı tepki aldığına bakılırsa.:KK59:

zenginliğinden güzelliğinden değil de davranışlarından kaynaklı olmasın bu durum.

bir düşün istersen kk de bile bayağı tepki aldığına bakılırsa.:KK59:
Burada da dısardakı ınsanlardan var sonucta ıyısıde var kötüsüde insanın yaşı büyüdükçe daha bir kadınlaşıyor iyice fesatlaşıyor zaten yorumlardan kımın buyuk kımın kucuk oldugunu dahi anladım neyse salla boşver gereksız yere tartışma olmasın kımsenınde siniri bozulmasın eyvallah

Back
X