• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız arkadaş sorunum

Ben de senin gibiyim. Ne yapalım kızların çoğu içten pazarlıklı, kıskanç, dedikoducu, sır verirsin tutmaz, başkasının sırrını sana taşır. Gerek var mı? Ben de birçoğuyla ilişkimi kestim şimdi 1 tane samimi arkadaşım var o da yetiyor. Birkaç tane de onun arkadaşlarından tanıdıklarım var ama samimi değilim ara sıra hep birlikte buluşuruz. Sadece o kadar.
İnan kuru kalabalıktan iyidir böylesi.
Aynen aslında yalnızım ama huzurum var en azından.s en son dostum dedıgım ınsan eskı sevgılımden ayırdıydı benı şuankı sevgılımle cıddı dusunuyoruz onunlada aramı diğer kız arkadasım bozmaya calıstı sevgılım bıle bunu farkettı sonra onla ılıskımı kestım fln

herkese cici günler öncelikle:) benim sorunum hiç kız arkadaşımın olmaması aslında bu forumada tamamen bu amaçla üye oldum bilmiyorum bu zamana kadar hangi kıza güvendiysem kazık attılar 9senelık ve 4senelık cocukluk arkadaşlıklarımı bitirdim şuan sadece tek kız arkadaşım var o da başka şehirde okuyor ara ara konuşup dertleşip görüşebiliyoruz erkeklerle aram çok iyi çok şükür hiçbiri kazık atmadı bugüne dek ama erkek arkadaşımda olduğu ve kızdığı için eskisi gibi okul harıcınde onlarla konusup görüşemiyorum yanı o dıyor dıye degılde banada pek dogru gelmıyor sonucta bende onunda kızlarla takılmasını istemem kötü bir insan değilim ama sırf maddi durumum iyi gelecekteki işim hazır ve güzelim diye(aslında kendimi güzel bulmuyorum çirkin değilim ama normalim.) kızların bana yaptıkları saçmalıklardam bıktım ve hepsıyle ılıskımı kestım zaten işleri düşünce arasınlar hep -,- sorun bende mi onlarda mı çözemedim ama 1,2tane çok değil kız arkadaşım olsun isterdım dün erkek arkadasımla bu yuzden kavga ettık kızsal şeylerı nıye bana anlatıon bunalıom dıye haklısın dedım bazen kayıyorum ihtiyaç duyuyorum galiba kızmış sanki gibi davrandıgım oluyor o da sinirleniyor doğal olarak çok yalnızım ya :KK43:

İlginç; maddi durumu iyi olan, güzel olan ve gelecekteki hayali işi hazır olan tek sen misin ki? Biz de üniversite okuduk bu sıfatları kat be kat karşılayan insanlar da tanıdım ama hiç kimse kimseyi dışlamadı. Sen kendini fazla abartarak kendi izole ediyorsun. Bence başka açıklaması yok.

Annemin ve o diğer kız arkadasımın düşünüp söylediği bu sizce?
Bütün anneler kızları için öyle düşünür canım:KK53: Diğer kız arkadaşında direk seni kıskanıyorum çok güzelsin maddi durumunda iyi dediyse:KK51: bende başka şehirdeyim yani 3 senedir bende yalnızım ve benimde tek arkadaşım eşim bende onunla kız muhabbeti yapıyorum oda sıkılıyo :mad:

İlginç; maddi durumu iyi olan, güzel olan ve gelecekteki hayali işi hazır olan tek sen misin ki? Biz de üniversite okuduk bu sıfatları kat be kat karşılayan insanlar da tanıdım ama hiç kimse kimseyi dışlamadı. Sen kendini fazla abartarak kendi izole ediyorsun. Bence başka açıklaması yok.
Yo özel okul biraz sıkıntı aslında bakarsan ınsanlar cok antıpatık ve egolu kıskanc oluyorlar ya

Senın gıbı olcaksa hiç olmasın emin ol daha iyi ben burda oturmuş derdimi anlatıyorum senin yaptığına bak
iyi de atarın sebebi ne bende sana tavrını değiştirmen gerektiğini insanların bu yüzden senden uzak durduğunu anlatıyorum :KK14:

Bütün anneler kızları için öyle düşünür canım:KK53: Diğer kız arkadaşında direk seni kıskanıyorum çok güzelsin maddi durumunda iyi dediyse:KK51: bende başka şehirdeyim yani 3 senedir bende yalnızım ve benimde tek arkadaşım eşim bende onunla kız muhabbeti yapıyorum oda sıkılıyo :mad:
Kızıyor mu sanada o da :)

Aynen aslında yalnızım ama huzurum var en azından.s en son dostum dedıgım ınsan eskı sevgılımden ayırdıydı benı şuankı sevgılımle cıddı dusunuyoruz onunlada aramı diğer kız arkadasım bozmaya calıstı sevgılım bıle bunu farkettı sonra onla ılıskımı kestım fln
Eh, canım benim sen bunca olay varken maddiyatı güzelliği ne diye kattın bak şimdi karışacak buralar.
Bazı insanlar böyle konularda cidden şanssız olabilir kendimden biliyorum.
"Acaba sert miyim?" diye kendimde suç buldum bir ara ben. Biraz daha yumuşak olmaya çalıştım. Ne dediler biliyor musun? "Sen biraz samimiyetsiz görünüyorsun." Aldım dersimi o vakit. Kendin ol gerisi önemli değil. ;)

iyi de atarın sebebi ne bende sana tavrını değiştirmen gerektiğini insanların bu yüzden senden uzak durduğunu anlatıyorum :KK14:
Tavrım neymiş ki? Zaten iyi davrana davrana bu hale geldım ki kötü biri ol el üstünde tutulursun mantık bu :)

canım ben seni anlıyorum var böyle tipler hayat bu ,iş yaşamında bile karşılaşıyorsun.bu seferde çalışman göze batıyor fesat insan çok yok değil.bir iki arkadaş yetiyor bana. bir arkadaş için sırf güzel olduğu için ortama çağırmayalım diyeni bile duydu bu kulaklar.illaki karşına iyi niyetli bir arkadaş çıkar herhalde.dünyada herkes düzgün karakterli değil.sevgşliler gününde çiçek alan arkadaşım herkesin için de bana sana çiçek yokmu böyle işlerle alakan yok herhalde diyip kahkaha atmıştı ortamda erkekler de vardı. yani bu tip davranışlar karaktersiz insanların davranışlardır.

Yo özel okul biraz sıkıntı aslında bakarsan ınsanlar cok antıpatık ve egolu kıskanc oluyorlar ya

Özel okuldaysan maddi durumu iyi olan bir tek sen değilsin o zaman?

Güzellik de bir tek sana özgü bir şey değil sanırım?

O zaman sorun ne hakketten?

Kızıyor mu sanada o da :)
Evet :KK14: mesela bir kafeye gittiğimde başka kızların ne giydiklerine bakıp fesatlık yapacak bir kız kankim yok o yüzden bunu bile eşimle yapıyorum oda sıkılıyo Hatta bu tarz benimin bile takipçisi oldu yazık:KK34:

Eh, canım benim sen bunca olay varken maddiyatı güzelliği ne diye kattın bak şimdi karışacak buralar.
Bazı insanlar böyle konularda cidden şanssız olabilir kendimden biliyorum.
"Acaba sert miyim?" diye kendimde suç buldum bir ara ben. Biraz daha yumuşak olmaya çalıştım. Ne dediler biliyor musun? "Sen biraz samimiyetsiz görünüyorsun." Aldım dersimi o vakit. Kendin ol gerisi önemli değil. :KK66:
Yani mantıgı anlayamadım öyle süper zengın degılım öyle çokçok güzelde değilim. Ama şöyle bişe oldu mesela şişmankenki insanların bana davranıslarıyla zayıflayıp ınceldıkten sonrakı davranısları bile farklı insan anlar da

Evet :KK14: mesela bir kafeye gittiğimde başka kızların ne giydiklerine bakıp fesatlık yapacak bir kız kankim yok o yüzden bunu bile eşimle yapıyorum oda sıkılıyo Hatta bu tarz benimin bile takipçisi oldu yazık:KK34:
Haha :D ya vala benım tek ıstedıgım boyle normal bi kız olsun dedıkoduyu sevmem maddiyat konusup ezmeye calısan ınsanlardan tiksinti duyarım oturup kız kıza normal muhabbet ve alısverıs mutsuz gunlerde yanyana olmamıs fln yanı :)

Tavrım neymiş ki? Zaten iyi davrana davrana bu hale geldım ki kötü biri ol el üstünde tutulursun mantık bu :)
yok o iş öyle değil :KK59:tavrın şu öncelikle ben seninle dalga geçecek birşey yazmadım direk konuya ben güzelim param var işim garanti demeni ben dahil herkes itici karşıladı bunu dan diye diğer arkadaşlarına da anlatıyor ya da hissettiriyorsan insanlar ister istemez uzaklaşır .bir de bazı insanlar vardır onların işine geldiği kadar arkadaşısındır bu tarz kimseleri şimdi saf dışı bırakırsak normal kimselerle arkadaşlık kurmak istiyorsak arada bir perde bırakmamalısın öncelikle ve çok bağlanma en önemlisi o seviyeni koru.:cool:

Özel okuldaysan maddi durumu iyi olan bir tek sen değilsin o zaman?

Güzellik de bir tek sana özgü bir şey değil sanırım?

O zaman sorun ne hakketten?
Sorunu bilsem bende açmazdım konuyu buraya ya :KK70: ya aslında ö
yok o iş öyle değil :KK59:tavrın şu öncelikle ben seninle dalga geçecek birşey yazmadım direk konuya ben güzelim param var işim garanti demeni ben dahil herkes itici karşıladı bunu dan diye diğer arkadaşlarına da anlatıyor ya da hissettiriyorsan insanlar ister istemez uzaklaşır .bir de bazı insanlar vardır onların işine geldiği kadar arkadaşısındır bu tarz kimseleri şimdi saf dışı bırakırsak normal kimselerle arkadaşlık kurmak istiyorsak arada bir perde bırakmamalısın öncelikle ve çok bağlanma en önemlisi o seviyeni koru.:cool:
yok ya burda sadece olan milletin dediğini yazdım yani akraba hısım vs vs bılırsın aynen bağlılık iyi değil ya

Haha :KK70: ya vala benım tek ıstedıgım boyle normal bi kız olsun dedıkoduyu sevmem maddiyat konusup ezmeye calısan ınsanlardan tiksinti duyarım oturup kız kıza normal muhabbet ve alısverıs mutsuz gunlerde yanyana olmamıs fln yanı :)
Gel olalım ben kıskançlık yapmam dedikodu yaparız:KK70:

Kendine denk insanlarla arkadaslik edeceksin o zaman, baska formul yok bildigim. Haset edenden de fersah fersah kacacaksin.

Yani, benim de gercekten cok sevdigim, iyiligini istedigim bir arkadasim var, cok iyi bir ise basladim, hayirli olsun bile demedi, basladigimdan beri hep surat hep surat. Konuyu bilerek yaninda acmadim ama surekli kendi isini , kendini ovuyor beni gorunce beyildim anlayacagin. Yapacak bir sey yok, senin elinde daha iyi bir sey gecince , elinde o kadar da iyisi olmayanlardan hasede dusenler olabiliyor. Cidden cok uzuldum ben mesela, super bir ise kondum ama adam gibi sevinemedim bile, en iyi arkadasim artik benimle konusmuyor.

Sorunu bilsem bende açmazdım konuyu buraya ya :KK70: ya aslında ö

yok ya burda sadece olan milletin dediğini yazdım yani akraba hısım vs vs bılırsın aynen bağlılık iyi değil ya
sana birşey söyliyeyim ben arkadaşı için neredeyse canını verecek cinsten biriydim sonra baktım milletin totolar tavan yapmış kazık atan atana orda durun dedim sonra bende tarzımı değiştirdim öyle olunca da ona göre dostlukların oluyor inan bir de erkek arkadaş olunca kızlar pek yanaşmak istemiyor bir yere giderken sıkıntı çıkar falan diye genelde tek tabancalar tercih ediliyor :KK14:

Back
X