Doğuma Hazırlık kız annesi oluyorum.yupppiiii

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

tektanem

AyşegüL
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
305
4
arkadaşlar bugün öğrendim bebeğimin cinsiyetini.allahım gönlüme göre verdi evet kızım olucak inş.sağ salim kucağımıza almayıda nasip et allahım:Saruboceq:

bir kız annesi olarak
büyüdükçe güzelliklerini daha çok anlıycaksın
iyiki bir kızım var
Allah olmayanada versin.
Allah tamamına erdirsin canım.

canım hayırlısı ile allah kucağına almayı nasip etsin yanlız bende bir kızım olmasını çok istiyorum sen bunun için özel bişiler yaptınmı hani adetten sonrası gibi yumurtlama gününe denk getirmedenmi oldu beni bilgilendirirsen sevinirim canım.

canım gözünaydın allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inş.bende salı günü öğrendim bir kızım olacağını hala inanamıyorum,benim biri 8 diğeri 5 yaşında iki oğlum var dualarım kabul oldu, allahım herkesin gönlüne göre versin....

canım hayırlısı ile allah kucağına almayı nasip etsin yanlız bende bir kızım olmasını çok istiyorum sen bunun için özel bişiler yaptınmı hani adetten sonrası gibi yumurtlama gününe denk getirmedenmi oldu beni bilgilendirirsen sevinirim canım.

hayır canım özel bişeyler yapmadım.bence sende yapmamaya çalış.allahın takdirine kalmış bişey bu ama inş.allah seninde gönlüne verir.:Saruboceq:

allah tamamına erdirsin canım.çok şanslısın bir kızın olacağı için...inşallah hayırlı bir evlat olur.
benimde bir oğulum var ikinci hayırlıysa kız olsun çok istiyorum.ama öncelikle sağlıklı ve iyi evlat olması önemli.

ay ne kadar güzel.hayırlı olsun.ben de kız çok istiyorum ama bütün cinsiyet tahminlerinde erkek çıkıyor,benim de içime erkek doguyor:ecrin_bebek:

cok sevimdim hayirlisiyla büyüt...kac haftalikken ögrendin??ben 14 haftalikken gitcem ögrenebilirmiyim sence??hep kiz istiyorum ilk günden beri icime erkek doguyor ve ultrsndada erkege ait bisiy görür gibi oldum...

Ne güzel, gözün aydın canım. Ben de kızım olsun istiyorum ama öncelikli olan sağlıklı olması tabii. Ama etrafımdakilerin içine de hep erkek doğuyor nedense. Haftaya öğreneceğim bebişimin cinsiyetini.

ay super maşallahhhh bende ıkıncıyı kız ıstıyorum allahım benıde sevındırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

arkadaşlar bugün öğrendim bebeğimin cinsiyetini.allahım gönlüme göre verdi evet kızım olucak inş.sağ salim kucağımıza almayıda nasip et allahım:Saruboceq:

tebrik ederim canima.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.Şeniz:emir_bebek::ecrin_bebek:Kız annesi olmak çok güzel

kızlar benimde kızım olcak bende hep kız hayali kurdum yiğenlerimdede kız çok istedim özellikle ablamın 3.kızı oldu sevnçten ağlamıştım ve ona aşığım nida ismi. şimdi benimde kzım olcak onada doğmadan aşığım tepikledikçe seviyorum onu anlatamam bu duyguyu rabbim hep dua ediyorum olmaynlarad ver allahım bu duyguyu yıllarca tatmak isteyen çocuğu olmayan herkese nasip etsin

hayırlı olsun.bende 5.inde öğrendim benim de kızım olacak ben de çok mutluyum.bir oğlum vardı zaten.çok şükür bir de kızım olacak.hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah

X