• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kız anneleri hadi toplanalım:)

sumos23

her birşeyimm sensin
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
2.809
0
116
38
Edirne
mrb benim temmuzda bir kızım oldu kız annesi olmak çok ama çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inş anne olmayı

aslında sadece kız anneleri için değil bu topik istedimki nasıl hamile kaldığımı nasıl doğum yaptığımızı lohusalıkta nasıl psikoljide olduğumu kısacası herşeyi paylaşmak istiyorum herkesi bekliyorummmm

slm cnm bende kız annesiyim 63 günlük kızım var benim bebegim tüp bebek 6 yıl sonra rabbim nasip etti kızım oldu çok şükür zor bir süreçten geçtim hamileleigim çok sıkıntılı geçti ama çok şükür kızmı sag saglım kucagıma aldım dogumunda sezaryan oldumm 4 ocak saat 11:30 kızımı dünyaya gözlerini açtı elhamdürüllah çok şükür bu güzel duyguyu bana yaşattıgı için bazen diyorm ki bu zamana kadar hep boş yaşamışım kızım olmadan hayat çok boşmuşş o benim dünyam her şeyim gercekten kız çoçugu çok farklı aslında ben erkek çoçuk çok istiyordum ama yaradanım kız verdi hamdolsun iyikide kızm olmuşşş:))) iinş içinci erkek olurrrrr:) lohusalıgımdada tektim ilk hafta çok zor geçti sonra annemler geldii 23 gün yanımda kaldı ve gitti artık tekiz bakmakta biraz zorlanıyorm ama olsun melegim için deger benim bebegim 24 saatte sadece 3 saat uyuyorr geceleri sabaha kadar bekliyorz gündüzde sadece 3 saat uyuyorr bense hayalet gibi dolanıyorm merek ettigim bir şey var
cnm senin bebegin maşallah bayag büyük bu uyku saati ne zaman düzene giriyorrr bana biraz yardımcı olursan çok sevinirim bu arada topigin hayırlı olsun tatlım :))))))

slm cnm bende kız annesiyim 63 günlük kızım var benim bebegim tüp bebek 6 yıl sonra rabbim nasip etti kızım oldu çok şükür zor bir süreçten geçtim hamileleigim çok sıkıntılı geçti ama çok şükür kızmı sag saglım kucagıma aldım dogumunda sezaryan oldumm 4 ocak saat 11:30 kızımı dünyaya gözlerini açtı elhamdürüllah çok şükür bu güzel duyguyu bana yaşattıgı için bazen diyorm ki bu zamana kadar hep boş yaşamışım kızım olmadan hayat çok boşmuşş o benim dünyam her şeyim gercekten kız çoçugu çok farklı aslında ben erkek çoçuk çok istiyordum ama yaradanım kız verdi hamdolsun iyikide kızm olmuşşş:))) iinş içinci erkek olurrrrr:) lohusalıgımdada tektim ilk hafta çok zor geçti sonra annemler geldii 23 gün yanımda kaldı ve gitti artık tekiz bakmakta biraz zorlanıyorm ama olsun melegim için deger benim bebegim 24 saatte sadece 3 saat uyuyorr geceleri sabaha kadar bekliyorz gündüzde sadece 3 saat uyuyorr bense hayalet gibi dolanıyorm merek ettigim bir şey var
cnm senin bebegin maşallah bayag büyük bu uyku saati ne zaman düzene giriyorrr bana biraz yardımcı olursan çok sevinirim bu arada topigin hayırlı olsun tatlım :))))))

ayyy canım benimm allah analı babalı büyütsün bende memleketimden uzaktayım annemler yanımda değildi 40gün kaldıktan sonra evime geldim dediğin gibi çok zor bi yandan iyi ama daha fazla bağlanıyosunuz birbirinize bence az daha sabret canım uyku düzeni diğince ah ahhh o konuda ben de çok muzdaribim benimki 40ı çıkana kadar çok iyidi çıkınca bozuldu çoookkk değişti hiç uyku yok valla ne gündüz ne gece bende düzene nasıl sokacam bilmiyorum canım inş düzelirler:) bende zombi gibi dolanıyorum

saol cnm benim 40 içindeykende aynıydı 40 çıktı gene aynı degişen hiç bir şey yokk bu zilli uyumadan nasıl dayanıyor bu kadar ben anlamıyormm valla bazen o kadar uykusu geliyorki uyumamak için resmen direniyor:)))))))))))

hoşgeldiniz kızlarr allah bağışlasın meleklerinizi ayy çok güzel yaa ne güzzel paylaşım alanımız olduuu bu arada benim ki bırakmıyo yazayım yürütece bıraktım yapıştı bilgisayara hala ayakta anlayacağınız

günaydınnnnnnnnnn.....karlı bir ist. sabahıı..ohhh mis gibii:66::66::66::66:

günaydın cnm efet bu sabah çok güzeldi dışarsı ne zamandır kar görmemiştim inş biraz kar yagarda şu mikroplar kırılır ortalık hastadan gecilmiyorrr:(((((

ben geldim ne habersiniz valla martta kar yağıyorr nasıl bişey anlamadım

Aaa neden kimse yok arkadaşlar kızlarınızmı durmuyo hııı alın kucaklarınıa hadi gelin bakalım

Back