Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm cnm bende kız annesiyim 63 günlük kızım var benim bebegim tüp bebek 6 yıl sonra rabbim nasip etti kızım oldu çok şükür zor bir süreçten geçtim hamileleigim çok sıkıntılı geçti ama çok şükür kızmı sag saglım kucagıma aldım dogumunda sezaryan oldumm 4 ocak saat 11:30 kızımı dünyaya gözlerini açtı elhamdürüllah çok şükür bu güzel duyguyu bana yaşattıgı için bazen diyorm ki bu zamana kadar hep boş yaşamışım kızım olmadan hayat çok boşmuşş o benim dünyam her şeyim gercekten kız çoçugu çok farklı aslında ben erkek çoçuk çok istiyordum ama yaradanım kız verdi hamdolsun iyikide kızm olmuşşş:))) iinş içinci erkek olurrrrr:) lohusalıgımdada tektim ilk hafta çok zor geçti sonra annemler geldii 23 gün yanımda kaldı ve gitti artık tekiz bakmakta biraz zorlanıyorm ama olsun melegim için deger benim bebegim 24 saatte sadece 3 saat uyuyorr geceleri sabaha kadar bekliyorz gündüzde sadece 3 saat uyuyorr bense hayalet gibi dolanıyorm merek ettigim bir şey var
cnm senin bebegin maşallah bayag büyük bu uyku saati ne zaman düzene giriyorrr bana biraz yardımcı olursan çok sevinirim bu arada topigin hayırlı olsun tatlım :))))))
Benimde 6 yaşında ikiz kızlarım var.............
günaydınnnnnnnnnn.....karlı bir ist. sabahıı..ohhh mis gibii