Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlamını biliyomusun? bi kaç yerden araştır isim önemli.. içki-şarap demek bade, hatta türkülerde bile geçiyo.. ''fincanı taştan oyarlar, içine de bade koyarlar'' ,, ''tek tek basaraktan bade süzerekten..'' bilgin olsun tatlım
bende Bade ismini çok istiyorum ama eşim istemiyor anlamından dolayı![]()
anlamını biliyomusun? bi kaç yerden araştır isim önemli.. içki-şarap demek bade, hatta türkülerde bile geçiyo.. ''fincanı taştan oyarlar, içine de bade koyarlar'' ,, ''tek tek basaraktan bade süzerekten..'' bilgin olsun tatlım
Elvin, Defne, Nehir, Eylül
Eşimle acayip stres olduk.Etrafın ailelerin fikirlerini alalım diyoruz,annelerinin,komşu çocuklarının isimlerini koymaya kalkıyorlar.Arkadaşlara soralım diyoruz her biri ayrı telden çalışıyor,birinin dediğini öbürü beğenmiyor,öbürünün beğendiğini diğeri dudak büküyor.Kimseye sormayalım netten bakalım diyoruz,ekşi sözlük sağolsun bütün isimlereden soğuttu,tüm ağzı bozuklar orda ve sanırsınız tüm kadınlar ve isimleri mide bulandırıcı.Örneğin Nil i beğeniyoruz,blog yazarlarından birisi kızının doğum gününde herkes "niğillll" demek zorunda kalmış,keşke ikinci isim koysaydım yazmış.İkinci isimlerde hepimizin bildiği naz,su ve nur.Nüfus memuru bir arkadaşım bu eklentilerden bıkıp usandığını söylemişti.Sevdiğin isimlerin anlamı yok,anlamı çok güzel olanlarda çevrende isimlerini taşıyamamış insanlar.Eski isimlerin çok güzel anlamları var ama o ismi duyduğumuzda aklımıza gelen gaddar öğretmenler,komşular,teyzeler,köyün delileri...liste uzayıp gidiyor.Mesela bir ay filan "ipek" ismini beğendik. Algıda seçicilik oldu tabi,markete gidiyorum ipek sucukları,ipek pamuk,mobilyacıların önünden geçiyorum ipek mobilya,memlekete gittik ipek içeren bir sürü tekstil firması,yazılar resmen üstüme üstüme geldi.
Yaa aynen. Ben artik ismiyle de sevmek istiyorum kizimi.Ben hala karar veremedim bir sürü seçenek var.Sizler karar verdinizmi
Cok guzel anlatmissin tuze. İpek sampuan var bi de.Eşimle acayip stres olduk.Etrafın ailelerin fikirlerini alalım diyoruz,annelerinin,komşu çocuklarının isimlerini koymaya kalkıyorlar.Arkadaşlara soralım diyoruz her biri ayrı telden çalışıyor,birinin dediğini öbürü beğenmiyor,öbürünün beğendiğini diğeri dudak büküyor.Kimseye sormayalım netten bakalım diyoruz,ekşi sözlük sağolsun bütün isimlereden soğuttu,tüm ağzı bozuklar orda ve sanırsınız tüm kadınlar ve isimleri mide bulandırıcı.Örneğin Nil i beğeniyoruz,blog yazarlarından birisi kızının doğum gününde herkes "niğillll" demek zorunda kalmış,keşke ikinci isim koysaydım yazmış.İkinci isimlerde hepimizin bildiği naz,su ve nur.Nüfus memuru bir arkadaşım bu eklentilerden bıkıp usandığını söylemişti.Sevdiğin isimlerin anlamı yok,anlamı çok güzel olanlarda çevrende isimlerini taşıyamamış insanlar.Eski isimlerin çok güzel anlamları var ama o ismi duyduğumuzda aklımıza gelen gaddar öğretmenler,komşular,teyzeler,köyün delileri...liste uzayıp gidiyor.Mesela bir ay filan "ipek" ismini beğendik. Algıda seçicilik oldu tabi,markete gidiyorum ipek sucukları,ipek pamuk,mobilyacıların önünden geçiyorum ipek mobilya,memlekete gittik ipek içeren bir sürü tekstil firması,yazılar resmen üstüme üstüme geldi.