Düğün Kız alma töreni yardım lütfen

zeyneeb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
11
0
39
Kızlar size bir sorum olucak yardımcı olursanız çok sevinirim kafam çok karışık.nişanlımın ailesi Bursada oturuyor,biz İstanbulda oturuyoruz.düğün Bursada yapılacak öğlen kız almaya gelicekler nişanlımın istanbulda oturan teyzesinin evine gidilicek,orda üstümüzü değiştirip Bursaya düğün salonuna gidicez.Ailem erkek tarafının tuttuğu otobüsle gelicekmiş.Ben tek başıma nişanlımın ailesiyle mi gidicem.Yanıma ablamı yada arkadaşımı alsam olmaz mı.Kızlar lütfen yardım edin herkes gelin tek başına çıkar evden kız tarafından kimse onlarla gitmez diyolar doğru mu.

hayır canım,yanına birini alabilirsin.nerden çıkmış o söz.bizde özellikle yanında birisi olur.

teşekkür ederim canım ananem ve teyzemlerden çıkıyo bu sözler.erkek tarafı ben istedikten sonra gelmesin demez zaten.Ben dinlemicem galiba kimseyi arkadasımı alıcam yanıma.

canım bence istedğini al sorun olmaz çünkü ben de keisnlkle kız kardeşlerimi alcam..kimse karışamaz ne alaka..
peki gelinlk olayını napcaksın, yani evden çıkarken giyceksin ya, ayrıntılı olarak gelinbaşı makyaj falan olcak mı?
sadece çıkmak için saçma değil mi, hemen gidip değiştrcksn ve düğünün olcağı şehrde tekrar yaptrcksın ?? ben de bu konuda karışığım da sen napcaksın merak ettim?a.s.

canım bence istedğini al sorun olmaz çünkü ben de keisnlkle kız kardeşlerimi alcam..kimse karışamaz ne alaka..
peki gelinlk olayını napcaksın, yani evden çıkarken giyceksin ya, ayrıntılı olarak gelinbaşı makyaj falan olcak mı?
sadece çıkmak için saçma değil mi, hemen gidip değiştrcksn ve düğünün olcağı şehrde tekrar yaptrcksın ?? ben de bu konuda karışığım da sen napcaksın merak ettim?a.s.

katılıyorum zor olmaz mı tatlım bi kere daha gelinbaşı makyajını falan yaptırtmak bende sakaryadan bitlise gelin gidicem ne yapacağımı bilmiyorum seninki benimkinin yanında kısa kalıyo yine allah yardımcın olsun şekerim:asigim:

X